Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mandras81

senior tag

Sziasztok!

Átolvastam ezt a párszáz hozzászólást, és elvileg ez a router több, mint alkalmas a céljaimhoz, de a biztonság kedvéért kérnék egy megerősítést.

Amire nekem szükségem van: egy Android-os tablet és egy Android-os okostelefon (esetenként egy laptop is) wifi-s csatlakoztatása, egy 500 gigás vinyó USB-n torrentezéshez, filmet nézni a vinyóról wifi-n, illetve a tévé (Samsung LE82B651T3W) kábeles összekötése a router-rel, szintén médiatartalom lejátszásához (ez utóbbiban nem vagyok biztos, hogy képes rá a tévé, takán ez lenne a DLNA funkció, de ha valaki hozzáértő vet egy pillantást a linkjére, és megmondja, hogy alkalmas-e, vagy sem, akkor azt megköszönöm), hogy ne kelljen állandóan vagy a tabletbe, vagy a tévébe dugdosni a HDD-t.

Okoz-e problémát a router firmware frissítése (a többek által elégedetten használt Vargalex 1.1.5-öt raknám rá) Android alatt, vagy ez oprendszer független, csak webes felület szükséges hozzá? Egyáltalán, szükséges-e az igényeimhez a frissítés, vagy a gyári firmware is megfelel? Okoz-e bármi problémát, hogy jelenleg nincs Android-on kívül más OS-sel felszerelt gépem?

Korábban már említette más, én is csatlakoznék: mivel síkhülye vagyok a linux-hoz, ezért tudnátok linkelni nekem olyan leírást, aminek alapján egy kezdő is el tudja végezni a fenti funkciókhoz szükséges beállításokat?

Új hozzászólás Aktív témák