Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
válasz pictigjis #6618 üzenetére
Igen, igen, pontosan így gondolkodom én is az első felével kapcsolatban. Nem bánkódom, de azért megmosolyogtató.
#6617Oppenheimer: Részvény oldalnak kb. 3-4% plusz hozama van eddig. 380 körül vettem HUF-ot, 103 körül adtam el VWCE-t. Portfólió kb. 20%-át tettem még át PMÁP-ba, így most 35% körül van. Not great, not terrible.
#6619Oppenheimer: PMÁP nem egy piaci termék, ezért nem nevezném kaszinónak felülsúlyozását. Van benne bizonytalanság, de cserébe kompenzálva is vagy egy piacinál magasabb hozammal. Hogy melyik lesz a nyerő majd, a véletlenszerűség fogja eldönteni. Emiatt tartok mindenből.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz pictigjis #6618 üzenetére
Nem kaszinó a tőzsde, csak akkor ha ki-be ugrálsz, időzíteni próbálsz, vagy stock pickingelni. Ha te eladtál részvény ETF-et hogy PMÁP-ot vegyél, azzal te okoztál magadnak kaszinózást.
A tőzsde egy pénzgyár és azt az egy szabályt kell betartani hogy ne adj el és tartsd bent minél tovább.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest