- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
Ami még a helyét keresi az addig miben van? Mire megjött a várt nagyobb összeg nagy része, amit reménykedtem, hogy 375 körül átváltok,már 400 is lett az euro.
Ezen meg nincs kedvem váltani, hogy feltegyem hullámvasútra. Nem látom, hogy mibe lenne érdemes, vwce, sp500 már van, sajnos semmi haszonnal eddig, nem ez zavar, csak ezeket már nincs kedvem bővíteni.
-
avl
senior tag
“buy the dip” …nem mintha en nem probaltam volna / probalnam (pl. tegnap, szoval nem oriasi esesre varva es persze nem is a tőke jelentős reszevel - talan ebben különbözünk erősen):
https://ofdollarsanddata.com/why-buying-the-dip-is-a-terrible-investment-strategy/am
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest