Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Vettem a RAV4-re használt téligumikat szenzoros 17"-os felniken tavaly de a gumis nemtudta belőni hogy lássa a rendszer.
Mit ír erről a Corolla leírás esetleg?[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
válasz Luissimo #22155 üzenetére
Akkor szokott átváltani ip rádióra, mikor a jel gyengül és elkezd zajossá válni. Gondolom ez a az adott rádiótól is függ. van-e internes sugárzás illetve annak paraméterei elérhetők-e ( nem ismerem a műszaki részleteket, de ez a kettő biztos kell hozzá, lehet pl. innen szedi https://tunein.com)
-
smog86
senior tag
Hogy tudok úgy online a szervizbe bejelentkezni, ha majd jövőre 6 éves lesz a kocsi, de ott 6év/90.000km-es szervizt ajánl fel, miközben a gyertya csere nem kellene nekem mert kb. 75.000 lesz akkor benne... ilyenkor hogy kell eljárni?
-
ncc1701
veterán
-
OCTAMD
őstag
Van beleépítve egy ventillátor valamikor 2021től,de más az elektromos csatlakozó a régi 12es az újabb 8as ,lehet belerakható ha valaki kimazsolázza minek oda egy csomó vezeték
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
No.01
őstag
válasz ncc1701 #22177 üzenetére
Erdekes... Nekem Samsung S24 Ultra es a Iphone 15 Pro mindketto melegszik, de cserebe legalabb lassan tolt... mar ha tolt mert ha elmozdul akkor a toltes biza megszakad. (ez mondjuk se nem telefon se nem auto specifikus mert hasonloan jartam mas markakban utazva)
A privat velemenyem meg az, h az akksit csak akkor gyotrom (ertsd gyorstoltes) ha valoban kell egyebkent 80% es pont lesz*rom, h 1 ora vagy 3 amig feltolti.
Ez latszik is a statisztikaban. Hugomek szinte csak vezetekmentesen toltenek es 91%-ot ir a telefonjuk, nekem 99%
Erre is csak azt tudom modani, h nem vagyunk egyformak... es ez igy van jol.OCTAMD:
Ez a venti ez hol is van?? Nekunk 2024 Aug.-i gyartas, de ilyet nem latok sehol amit irsz. -
ncc1701
veterán
Ez valami 120W gyorstöltést tud, és 18-19 perc lenne, míg feltölti a gyári, öklömnyi adapteréről. Sosem próbáltam, nekem is tök mindegy, h mennyi ideig tart. Egy régi, 1 Amperes nokia töltőn van a qi töltő. Csodálkoztam én is, h elindul, de csinálja, kb fél óra 10%. De itt vagyok úgyis 8 órát, úgyhogy tök mindegy, h töltőre teszem, vagy mellé a 80% limit miatt.
Lényeg, h még csak nem is langyosodik, gondolom nem mindegy, h hol vannak a tekercsek, meg hogyan vannak kivitelezve. -
ncc1701
veterán
válasz dragon1993 #22182 üzenetére
Érdekes, főni aktuális S-es samujára is mondta, h melegedett wireless, ezért nem használja. Lehet a samuk bénák ilyen szempontból. Én nem próbáltam, samsung telót elvből nem veszek.
-
No.01
őstag
válasz ncc1701 #22183 üzenetére
Nem csak Samu csinalja hanem nalam a privat 15Pro is.
Egyebkent meg a gyari vezetekmentes toltopad teljesitmenye sincs az egekben 7.5W, de ettol meg melegedik. Nyaron siman tul is tud melegedni ha meg nevigalsz is kozben.
Szerintem hulyeseg, en siman kabelezek amikor kell. Oldschool srac vagyok, egyebkent is kibirom azt, h ejjelre feltegyem. -
Cikó
tag
Van itt olyan fórumtárs, aki 2019 utáni azaz a 3. generációs Kia Ceed-ből ült át hasonló évjáratú hibrid Corollába? Kíváncsi lennék milyen a két autó egymáshoz hasonlítva.
Jelenleg 2021-es 1,5 TGDI kombi Ceed-et hajtok, 80%-ban csak városban használom, motoszkál bennem a gondolat, hogy váltanék egy hibridre. Sose vezettem hibridet, nem is ültem még benne, nyilván ki kellene próbálnom mennyire fekszik nekem.
-
őstag
Céges az 1.5tgdi? Ha nem én mindenképpen átülnék sok városi használattal (ha jól tudom kokszosodik rendesen az 1.5 tgdi, pláne városba). Nekem volt régi i30-am (de még sima 1.4-el), most rav4 hybridet hajtok, szóval a kérdés nem illik rám különben De scross 1.4t-t ami előző autóm volt is sajnáltam a sok várostól.
Ja viszont erő fog hiányozni, helyedben erősebb motort keresnék (egyéni privát véleményem hogy az 1.4t 140 paci az scrossban virgoncabb volt mint a 2.5 hybrid 219 lóval a rav4ben), az 1.5 tgdi azért elég erős.
[ Szerkesztve ]
-
Cikó
tag
válasz Tom1939 #22188 üzenetére
Saját a Ceed. Előtte nekem is a 140 LE-s Scross volt, az a K14C motor egy nagyon jól sikerült darab, szerintem a Ceed-et megenné reggelire, hiába 20 lóval gyengébb a Suzuki, legalábbis papíron.
Igen ezzel számolok hogy gyengébb lesz, de hát valamit valamiért, száguldozni amúgy sem szoktam
-
No.01
őstag
Erdekelne, h a masik fele mikent nez ki.
Cikó:
Mi csak gondolkodtunk Ceedben, de vegul elvetetuk sok dolgo vegett (fogyasztas, megbizhatosag, automata valto...)
Az egyetlen dolgo ami nekunk lenyegesen jobban tetszett a Ceedben az a belso ter.
Minden mas a Corolla mellett szolt.
** arban a Ceed azert sokkal olcsobb lett volna[ Szerkesztve ]
-
őstag
Városban és saját autó esetén szerintem nem kérdés hogy jobb a toyota hybrid. Már jobb az 1.8-as hogy 140 lovas, de ha belefér akkor inkább 2.0 mert szenvedni fogsz vele a turbó után. Én sem vagyok száguldozós, de az "aktív" tartalékot gyorsan megszokja az ember... Én a 2.5-esnél is szívogatom a fogam néha (és család is megjegyezte hogy az scross jobban lépett...).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Korábban két évig használtam egy 1.8-as, 122 lovas hibrid Corollát, a mostani cégemnél pedig párszor vezettem Ceedet az 1.5 T-GDI motorral, de volt közben itt is Corolla 1.8 hibrid csereautó gyanánt.
Túlnyomórészt városban sokkal jobb szerintem a Corolla, autópályán viszont a Ceedre tenném a voksomat. Anyaghasználat, kidolgozás minősége pariban van.
Úgy emlékszem, hogy a forgalmiban 118 kW (160LE) volt a Ceednél, de nagyon gyengének érződött, kézi váltós volt, többször majdnem lefulladtam vele.
"Less but better" - Dieter Rams
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest