- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Megoldások IBS/IBD-re
- Itt az új LOGOUT!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lybra
csendes tag
Értem, köszi a választ!
Akkor már csak az a kérdés, hogy a multi átnevezésnél miért nem működik a search/replace funkció a hosszú ékezetes betűknél? Vagy ezt is a "dupla" karakter okozhatja, és akkor mást kell beírnom a "Keresendő" mezőbe?
Teszem azt az ő betűnél "o? |"o| |o| ...vagy ilyesmi..[ Szerkesztve ]
-
lybra
csendes tag
Sziasztok! Van egy korábbi TC a munkahelyi gépen 9x. Amikor át akarok nevezni 1db ékezetes karakterektől hemzsegő fájl nevet (shift+F6) , az adott "á" karakternél nyomok egy backspace-t és automatikusan átírja "a" betűre és így tovább az egyéb ékezetes karaktereknél is. Ezt az itthoni TC is szeretném elérni, ami 10.52-es verziójú. Hol lehet ilyesmit beállítani a programban. Most csak egy fájl átnevezéséről van szó, ha tömeges lenne, tudom, ott van a ctrl+m.
A benti program se volt piszkálva tudtommal, alapértelmezetként tudja ezt....vagy nem
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy csinálja.
(Mellesleg az meg a benti gépen nem működik. Mármint ctrl+m-nél a hosszú karaktereket nem ismeri fel ha beírom : í|á|ő| i|a|o| stb. Nem történik semmi...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest