Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• garaizs

csendes tag

válasz Davcy #2377 üzenetére

Egyre kevesebb helyen lehet gyári XP-vel gépet kapni, pedig egy notebooknál nem mellékes szempont a jól belőtt oprendszer plussz szolgáltatásokkal. Mivel irodai felhasználásra szánt gépről van szó, lehetséges, hogy L30-as is megfelelő lenne.
    Az L40 oprendszerrel 30 egynéhány ezerrel drágábbra jön ki. Amit ezért kapsz: gyorsabb proci, több ram, nagyobb akksi.

De egy "irodai" gépnek, amit nem hajtanak meg poweruserek és amúgy is az asztalon fog működni hálózatról jó választás az L30 gyári XP-vel.
    http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=9560

Nem tudom, hogy ez vmi beragadt készlet-e, és miért csak 1 év a garancia, de ha veszel még bele egy 512-es modult, akkor 30.000-rel olcsóbban van meg "irodai" géped. Többen használjunk ezt a fórumon és elégedettek vagyunk vele.

• ABE

őstag

válasz Davcy #2377 üzenetére

Szia!

Szerintem Toshiba topicban nem nagyon fognak más márkát ajánlani. :)) Amúgy a kinézett gép ár/teljesítmény arányban szerintem kiváló, a Toshiba gépek pedig igen megbízhatóak, nem hiszem, hogy csalódnának benne. Egy személyes megtekintést azért megér a dolog, hogy a billentyűzet, a géptest kialakítása, a képernyő tetszik-e. Ha most cserélném le az L30-at, tuti ilyet vennék. :)

A Toshiba oldalán megtalálhatóak a szükséges driverek XP és Vista alá is, az XP telepítése csak annyiból kényes, hogy integrált SATA driverrel rendelkező XP-t lehet felrakni (legalábbis L30-on nekem csak az mászott fel).

Új hozzászólás Aktív témák