Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
medve úr
csendes tag
válasz
battisti #595 üzenetére
battisti: ja, bocs, nem téged akartalak piszkálni, vagy belekötni, már csak azért sem, mert a laptop eme fizikai folyamatáról lövésem sincs, annyit olvastam valahol, hogy pl. nekem 1.66Ghz Centrino Core Duo van és abból valami 900Mhz környékére visszavehető szoftveresen, de hogy ez most ténylegesen megtörténik, nem tudom, amit tapasztaltam, hogy csökkentett módban halkan megy a gép és nem forró, mikor nagyobb, 3-5 szintes üzemmódban működik, a használat tipusától szerinti fokozati szinten melegedik, venti bekapcsol erősen és elég meleg levegőt fúj ki rajta, a táp és a vinyó fölött elég forró lesz (főleg a táp) - alapjáraton kis langyos levegő áramlik csak ki...
persze ennek lehetséges oka az is,amit írtál, hogy amikor felrakom, akkor azért rakom fel, mert valamit csinálok, mondjuk DVD-t írok, külső vinyóra mentek, tömörítek, és a proci ilyenkor beindul és dolgozik, nem pedig 1-2%-on működik, mindenestre elég forró a táp, aztán alapjáraton ha csak netezgetek mondjuk 2. szintes beállításon, akkor szép lassan visszahűl...
(bár nem sokat próbálgattam, de ha fix csúcsüzemre rakom, azaz 5. szintre és nem csinálok semmit rajta, csak bekapcsolva hagyom, a ventik akkor is felpörögnek, de hogy most forró, vagy normál levegőt fúj ki, azt nem tudom, nem figyeltem, majd kipróbálom, hogy üresjáratban csúcsüzemben mennyire melegszik és pörög fel)...
mindegy, no, ha nem csinálok rajta erőnlétszükséges dolgot, én visszapakolom 2. szintre, különbséget nem látok, ellenben nem lesz forró a táp és a venti sem pörög fel állandóan, ezt valahogy jobban szeretem, ez a lényeg
amúgy Satellite L100-asom van, 1.66Ghz Centrino Duo intel ''csodákkal''
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest