- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
x-calibur
csendes tag
Sziasztok.
Itt is folytatom az ámokfutásomat egy noti után, és hogy a jóból a Toshiba fanok se maradjanak ki, eljöttem ide is.A lényeg a lényeg, h notit szeretnék venni kb 2 héten belül, és még ötletem sincs, hogy mi az, ami nekem a legjobb lehet, ezért szeretném kérni a ti segítségeteket is. Amit elvárnék a géptől: a kijelző 12"-14" között legyen, súlya lehetőleg múlja alul a 2kg-ot, minél kevesebb, annál jobb. Az akksija bírja legalább 5-6 órán keresztül közepes intenzitású használat mellett, és lehetőleg ne csak pasziánszt tudjak futtatni rajta, de egy kis tömörítés se fektesse két vállra a masinát. Méretben nem mennék a két értéken túl, mert a alatta nekem már túl kicsi a billentyűzet, fölötte meg már a méretéből meg a súlyából adódóan kicsit veszít a hordozhatóság kritériumából. Bámilyen ötletet szívesen fogadok. Akinek esetleg van ötlete ezekre a kritériumokra, de más márkában (Asus, MSI, esetleg HP, FuSi), az se kíméljen
Köszi előre is.
Jah, az egyik legfontosabb paraméter kimaradt: ha lehet, maradjunk 150-170k tartományban az árat illetően. 350-ét láttam a kritériumoknak megfelelő gépet, de az vhogy nem az én pénztárcámhoz van igazítva sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest