Új hozzászólás Aktív témák

• x-calibur

csendes tag

Sziasztok.
    Itt is folytatom az ámokfutásomat egy noti után, és hogy a jóból a Toshiba fanok se maradjanak ki, eljöttem ide is. :D A lényeg a lényeg, h notit szeretnék venni kb 2 héten belül, és még ötletem sincs, hogy mi az, ami nekem a legjobb lehet, ezért szeretném kérni a ti segítségeteket is. Amit elvárnék a géptől: a kijelző 12"-14" között legyen, súlya lehetőleg múlja alul a 2kg-ot, minél kevesebb, annál jobb. Az akksija bírja legalább 5-6 órán keresztül közepes intenzitású használat mellett, és lehetőleg ne csak pasziánszt tudjak futtatni rajta, de egy kis tömörítés se fektesse két vállra a masinát. Méretben nem mennék a két értéken túl, mert a alatta nekem már túl kicsi a billentyűzet, fölötte meg már a méretéből meg a súlyából adódóan kicsit veszít a hordozhatóság kritériumából. Bámilyen ötletet szívesen fogadok. Akinek esetleg van ötlete ezekre a kritériumokra, de más márkában (Asus, MSI, esetleg HP, FuSi), az se kíméljen :) Köszi előre is.
    Jah, az egyik legfontosabb paraméter kimaradt: ha lehet, maradjunk 150-170k tartományban az árat illetően. 350-ét láttam a kritériumoknak megfelelő gépet, de az vhogy nem az én pénztárcámhoz van igazítva sajnos... :(

Új hozzászólás Aktív témák