Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
x-calibur
csendes tag
Sziasztok.
Itt is folytatom az ámokfutásomat egy noti után, és hogy a jóból a Toshiba fanok se maradjanak ki, eljöttem ide is.
A lényeg a lényeg, h notit szeretnék venni kb 2 héten belül, és még ötletem sincs, hogy mi az, ami nekem a legjobb lehet, ezért szeretném kérni a ti segítségeteket is. Amit elvárnék a géptől: a kijelző 12"-14" között legyen, súlya lehetőleg múlja alul a 2kg-ot, minél kevesebb, annál jobb. Az akksija bírja legalább 5-6 órán keresztül közepes intenzitású használat mellett, és lehetőleg ne csak pasziánszt tudjak futtatni rajta, de egy kis tömörítés se fektesse két vállra a masinát. Méretben nem mennék a két értéken túl, mert a alatta nekem már túl kicsi a billentyűzet, fölötte meg már a méretéből meg a súlyából adódóan kicsit veszít a hordozhatóság kritériumából. Bámilyen ötletet szívesen fogadok. Akinek esetleg van ötlete ezekre a kritériumokra, de más márkában (Asus, MSI, esetleg HP, FuSi), az se kíméljen
Köszi előre is.
Jah, az egyik legfontosabb paraméter kimaradt: ha lehet, maradjunk 150-170k tartományban az árat illetően. 350-ét láttam a kritériumoknak megfelelő gépet, de az vhogy nem az én pénztárcámhoz van igazítva sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A lényeg a lényeg, h notit szeretnék venni kb 2 héten belül, és még ötletem sincs, hogy mi az, ami nekem a legjobb lehet, ezért szeretném kérni a ti segítségeteket is. Amit elvárnék a géptől: a kijelző 12"-14" között legyen, súlya lehetőleg múlja alul a 2kg-ot, minél kevesebb, annál jobb. Az akksija bírja legalább 5-6 órán keresztül közepes intenzitású használat mellett, és lehetőleg ne csak pasziánszt tudjak futtatni rajta, de egy kis tömörítés se fektesse két vállra a masinát. Méretben nem mennék a két értéken túl, mert a alatta nekem már túl kicsi a billentyűzet, fölötte meg már a méretéből meg a súlyából adódóan kicsit veszít a hordozhatóság kritériumából. Bámilyen ötletet szívesen fogadok. Akinek esetleg van ötlete ezekre a kritériumokra, de más márkában (Asus, MSI, esetleg HP, FuSi), az se kíméljen
Köszi előre is.
Janou