Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

Nah, a hétvégén próbálgattam a Vistát, és egyre jobban tetszik. Egyelőre nem vettem észre különösebb változást a teljesítményben, ellenben stabilabbnak tűnik az XP-nél. Sikerült belőni a saját ízlésem szerint a kinézetét, leállítottam a felesleges szolgáltatásokat, de az Aero és a Vista oldalsáv maradt, mert tetszik. :) Szerencsére a megszokott programokat is gond nélkül fel tudtam telepíteni, egyedül a VGA driverrel van gond. Sajnos egy ismert Vista hiba, hogy néhány esetben (nVidia és ATI kártya alatt is egyaránt) a teljes képernyős programok alatt a driver nem válaszol, elsötétül a kép, és hibaüzenetet ad a rendszer, vagy rosszabb esetben teljesen meghal. Nálam úgy tűnik, szerencsére csak az internetes videók teljes képernyőn való lejátszásánál van gond, filmeket viszont tudok nézni, és az az egy szem játék is ment, amit kipróbáltam eddig. Remélem, nem fog rosszabbodni a helyzet, és végre kiadnak egy patch-et a hibára. Mondjuk a nevetséges, hogy ez a hiba már kezdetektől fogva ismert, és 100 %-os megoldás még nem létezik rá... :(

Kabooom

Nálad is jelentkezett a vga driverének a hibája, vagy eddig még nem vetted észre? A Vista által feltelepített drivert használod, vagy a Toshibáét? Ha eddig még nem találkoztál a hibával, megtennéd, hogy mondjuk YouTube-on egy 1-2 perces videót végignézel teljes képernyőn, hogy nálad is jelentkezik-e a hiba? Előre is köcce!

Új hozzászólás Aktív témák