- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Nah, a hétvégén próbálgattam a Vistát, és egyre jobban tetszik. Egyelőre nem vettem észre különösebb változást a teljesítményben, ellenben stabilabbnak tűnik az XP-nél. Sikerült belőni a saját ízlésem szerint a kinézetét, leállítottam a felesleges szolgáltatásokat, de az Aero és a Vista oldalsáv maradt, mert tetszik.
Szerencsére a megszokott programokat is gond nélkül fel tudtam telepíteni, egyedül a VGA driverrel van gond. Sajnos egy ismert Vista hiba, hogy néhány esetben (nVidia és ATI kártya alatt is egyaránt) a teljes képernyős programok alatt a driver nem válaszol, elsötétül a kép, és hibaüzenetet ad a rendszer, vagy rosszabb esetben teljesen meghal. Nálam úgy tűnik, szerencsére csak az internetes videók teljes képernyőn való lejátszásánál van gond, filmeket viszont tudok nézni, és az az egy szem játék is ment, amit kipróbáltam eddig. Remélem, nem fog rosszabbodni a helyzet, és végre kiadnak egy patch-et a hibára. Mondjuk a nevetséges, hogy ez a hiba már kezdetektől fogva ismert, és 100 %-os megoldás még nem létezik rá...
Kabooom
Nálad is jelentkezett a vga driverének a hibája, vagy eddig még nem vetted észre? A Vista által feltelepített drivert használod, vagy a Toshibáét? Ha eddig még nem találkoztál a hibával, megtennéd, hogy mondjuk YouTube-on egy 1-2 perces videót végignézel teljes képernyőn, hogy nálad is jelentkezik-e a hiba? Előre is köcce!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Akciókamerák
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nitro AN515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyarított vbill gar
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 440 G8, 14" FHD IPS, I5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest