Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• razor33

csendes tag

na, most már lassan totál gallyon van a rendszer (dvd-t írni már nem hajlandó, pár progi indításánál meg telepíteni akarja az msoffice-ot, amikor már fent van, iexplorer elhalt) :O

a hardver résszel tuti nincs gond, magukkal a szoftverekkel se, amiket használok, hisz ezelőtt működtek hiba nélkül, szal a win a hunyó 1000%

értem én, átolvastam az egész topikot mielőtt megvettem a gépet, még1x nincs kedvem :)
    (van aki esküszik az eredeti notis oprendszerre, van aki aszondja, h. ugyanolyan jó a sima is), vágom, h. te melyik táborhoz tartozol satellite :)

valószínűleg jobb lehet az eredeti, de ha egyszer olyat nem adnak hozzá, a rendszer elhalófélben, akkor jobb ötletem nincs... (javítgatni meg sztem esetemben nem érdemes)

ez a hdd-jelszó, ha jól vettem ki, akkor vhol a merevlemezen tárolódik, magyarán, ha megformázom a lemezt, akkor az is eltűnik, vagy az vhol mélyebben leledzik? (ne b.ssza meg a nemtommi, h. a saját hdd-met nem tudom megformázni és utána használni, ha már egyszer beállítottam a hdd-jelszót!)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák