Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• martin555

aktív tag

sziasztok szakik !
    no, eddig nem igazán voltam járatos a PH! noti szekciójában, most alap feladatokra beszereztem egy notit, TOSHIBA satellite pro 6000, model PS600E-207PG-G3. Pentium3 cerka, 1100 mhz-es, úgy nézem, speedstep-es.
    hadd lökjem már a gondjaimat, aztán hátha valaki jó fej módjára dob nekem valami okos megoldást egyikre-másikra. Első kérdésem lenne: kicsit lazának tartom az LCD ''zsanérját'', kis ügyességgel, valami műanyag maszkot megbontva lehet-e rajta feszesíteni, vagy hagyjuk?
    kettő: sajna, a villany bemenete ahova a 220V adapter jön a notebookba, no az a dugalj elég laza, lötyögős, nem tom ezt valami nyák tartja? vagy mi. vigyem vissza a szervízbe, vagy maradjon így ha műxik, nem lehet gond? tölteni tölt meg üzemel is 220V adapterról, csak kérdem. harmadik: everest-tel nézem, 65 celsius körül szokott lenni a procija. ez normális? nem sokat segít ha visszateszi magát 300 mhz-re, akkor is.. ez a hőskori, mobil pentium 3 celeron ez ilyen? negyedik: természetesen XP-t futtatok rajta. a modem driver nem microsoft által aláírt, ezért a sima setuppal nem ment fel, csak ha rámutatok a driverre. de ekkor meg kék halál, többször próbáltam ''STOP 0x0000008E'' hiba, utánanéztem, RAM hiba lehetséges, de nem, mert memtest32 átfutott órákig, hibátlanul. ötödik: egy 3600 mAh -os akku van benne. fél óra, 40 percnél többet nem bír ki. ennyi idősnél ez ennyi? van-e valami általános, vagy toshiba specifikus trükk, kis regenerálásra? hatodik: két műanyag fedél nem tudom mi lehet az alján, kíváncsi vagyok, a vinyó, ram, docking, DVD, és az akku -n kívül is van két műa. fedél az alján, mik azok?(azér kérdem mer sokat szoptam mig a bios passwördöt le nem tudtam szedni TOSHIBA CONSOLE-val...)(tudom, notinál nem egyszerű)(kíváncsi fajta vagyok) hetedik: beépített mikrofon ebben nincs??, jack dugóval rá kell dugni egyet? nyolcadik: az SD olvasót nem tom beüzemelni, bedugok kártyát de semmi. a driver fennvan, eszközkezelőben is látszik, mégse.
    nos, a kis novellámnak egyenlőre vége, visszanézek majd a topicba.
    üdv!

Új hozzászólás Aktív témák