Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig minél visszább mész, annál közelebb kerülsz az igazi TR élményhez (Angel of Darkness részt leszámítva talán annak, aki nem vérbeli TR-es).
Persze sokaknak kellhet gyomor is az első generációs részek grafikai kinézetének a befogadásához, de ha lenne szabad időm még ugyanúgy, mint régebben, nagyon szívesen újrajátszanám mindet.

-
A Rise of the Tomb Raider teljesen lenyűgözött, kijátszottam tehát utána a 2013-as Tomb Raider-t. Azt hiszem, most meg eljött az idő az Underworld világára is. Tovább azért már talán nem fogok menni visszafelé!

A demo első 5 perce után viszont eldöntöttem, hogy kell nekem ez az Underworld is.
-
Nem tudja valaki, hogyan lehetne a Steam-es verziót magyarítani? :/
-
Ice&Lime
veterán
Megkérnék valakit, akinek van 6670-es karija legyen olyan kedves és nézze meg nekem a tomb raider underworldot és a flatout ultimate carnaget hogyan fut, mennyire simán, és az fps számát tól-ig!
Ha valaki ilyen rendes lenne, írjon nekem privát üzit! Bőven elég az 1280x1024 felbontás.
Köszönöm! -
Ice&Lime
veterán
valakinek van intel hd 4000 igp-je, hogy kipróbálta volna rajta, esetleg azon játszik vele? ha igen hogy megy vele?
-
icon
senior tag
Nálam csak 1 zavaró dolog van, a loading screenek mennek kemény 3-5 FPS-el a steames verzióval, de az látszik, hogy az órajeleket is visszaveszi ilyenkor a videókártyán a játék
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Örülök, hogy más is foglalkozik a játékkal!

A problémám a német hanggal megoldódott, ugyanis megvettem a játékot steamen is és ott a normál, nemzetközi verziót kaptam meg, így alapból benne van a német hangsáv. A CD Projektes, dobozos verziót pedig odaajándékoztam egy barátomnak, aki nagyon szereti a szériát és eddig nem volt meg neki ez a rész. -
Teaway
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Én aktív vagyok...minden évben előveszek egy-két részt és az végigtolom

Idén a Legend és a GoL van soron.fpeter07:
Jövőre van tervben.
-
huskydog17
addikt
Remélem valaki még aktívan foglalkozik a játékkal, ugyanis van egy hatalmas problémám vele.
Miután megvettem a CD Projektes, magyar feliratos kiadást és feltelepítettem, szomorúan és bosszúsan tapasztaltam, hogy szinte az összes szinkront kivették belőle. Itt arra gondolok, hogy a Legend-nél és az Anniversary-nál nem nyúltak hozzá a hangsávokhoz, vagyis az angol mellett akár németül is lehetett velük játszani. Most ez változott, ugyanis nincs benne a német szinkron, ami pedig a nemzetközi kiadásban benne van, gyárilag benne kéne lennie.
A játék menüjében a nyelvnél magyar, cseh és lengyel van.
Van arra valami módszer, hogy beiktassam a német szinkront a játékba? Lehetséges? Ha igen, akkor hogyan lehet megoldani?
A dolog iszonyatosan zavar, hiszen a Tomb Raider-t én németül szeretem és mivel az elődöknél benne volt az összes hangsáv, így a vásárlás előtt logikusan arra gondoltam, hogy itt se nyúltak hozzá, csupán hozzáadták a magyar feliratot. Én mindenképp németül szeretnék játszani vele, de a jelenlegi helyzet ezt nem engedi.
-
fpeter07
veterán
Na jó, én belefáradtam ebbe a játékba. Játszon vele az, aki akar...

-
fpeter07
veterán
Valaki meg mondaná, hol találom azt az oszlop valamit, ami szükséges a második maya naptár kirakásához? Fogalmam sincs merre keressem...
-
McLaca
őstag
válasz
fpeter07
üzenetére
Ez az egyik dolog. A másik, hogy a kamerakezelés borzasztóan idegesítő. Mindenáron Lara háta mögé, feje fölé akar kerülni, és így sokszor csak a feje búbját látom. A régi részekben (AOD előttig) ezzel nem volt gond, a kamera mindig úgy állt be, hogy látszott Lara is és az is, ami előtte van...
Üdv!
-
fpeter07
veterán
Kész túlélő játék ez.
Volt egy nagy problémám. Mindig kifagyott blue screen-nel a játék. Úgy oldottam meg, hogy feltettem a dvd-ről a dx-et és letettem mindent alacsonyra. Valamelyik megoldotta.
Az ugrálásokkal van problémám. Lara néha érdekesen "tapizza" a dolgokat. Szép és jó a játék, de sokszor rendkívül idegesítő tud lenni.A kontroller állítólag megkönnyíti a játékot -> megtaláltam a kivételt.
Valahogy nem kényelmes egyszerre három gombot nyomnom. Billentyűzettel jóval egyszerűbb. -
Ferdzsoo
addikt
Hogy ez a motor mennyire igénytelen. Rückwärts - OMFG.

-
Ferdzsoo
addikt
Most toltam végig az Anniversaryt és sajnos szomorúan konstatálom hogy a kameramozgás az Undrworldben sokkalsokkal gagyibb lett...Illetve a rúdon való mozgás (
) is sajnos. nem lehet átfordulni, és a rúdon való mozgás ügyileg is sokkal élethűbb volt számomra az anniversary . A többi mozgásban jobb az underworld természetesen.
Persze ez szebb, meg összességében jobb, csak kár hogy a kameramozgást elrontották.
Az Anniversary-ban EGYSZERSEM volt problémámn a kameramozgással. Itt meg már az első pályán is szívtam miatta.
-
McLaca
őstag
válasz
gabesz.1986
üzenetére
Az ajtó alatt a Shiva szobra alatti ajtót érted? Tehát a fényeket már a megfelelő helyre irányítottad és kinyílt a lépcsők utáni ajtó a szobor alatt?
Üdv!
-
gabesz.1986
tag
Szisztok!
Nekem az a problémám, hogy ahol a siva szobor van thaiföldön és a fénnyel kell játszani hogy kinyíljon egy ajtó ott kinyitom az ajtót bemegyek és le kéne rántani egy szobrot de nem rántja le csak rázza a fejét hogy nem lehet, vkinek volt hasonló?
Már újratettem, visszamentem mert mentettem előtte de semmi. -
McLaca
őstag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy készült-e herélt változat a játékból, azaz nextgentől megfosztott? Nem, nem a gyártó által, de korábban lehetett olvasni olyan pletyókról, hogy elszánt modderek próbálják kicincálni belőle az NG-t. Ha sikerül(ne), akkor én is végig tudnám tolni gépcsere nélkül.
Megy a jelenlegin is, csak 2-3 fps nem túl szívderítő...Üdv!
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Amint látom elég kihalt a topik

Mindenesetre tegnap próbáltam játszani. Nos mászni és ugrani lehet, de amikor például lőni kellene (egér bal gombja), vagy gránátot dobni (Caps Lock), vagy ahogy írtam is, az E billentyűt használni, az egész hibaüzenet nélkül azonnal kilép
Egész idáig semmi baj nem volt a játékkal! Ezen a pályán viszont nem működik rendesen. Nem értem mi a fenért csinálja ezt. -
regvoltrossz
aktív tag
A hajón vagyok. Eddig szépen ment minden, itt viszont ha megnyomom például az "E" billentyűt, akkor a játék egyszerűen kilép magából

Frissítés fel van rakva. Konfig: P4 3000 Northwood, ATI X1650 512mb videókártya, Sata vinyó, XP oprendszer. -
McLaca
őstag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy sikerült-e herélt változatot csinálni a játékból? Értem ez alatt, hogy kiszedik belőle a nextgent... Mert mintha lett volna róla szó, hogy próbálkoznak a dologgal (nem a készítők, hanem valami okos emberke
). Az X3100-asom ugyanis nem igazán kultiválja a NG-t, viszont a 6 órás akkus üzemidőt nem vagyok hajlandó feladni egy dedikált VGA-ért és egy játékért.Üdv!
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Végigjátszást és magyarítást honnan tudnék letölteni hozzá?
Üdv. -
mclaren-d
aktív tag
jó lett a vidi

-
mclaren-d
aktív tag
Hát jah soká lesz új Tomb Raider,lehet felrakom a 3-mat Nevada stb stb egyéb finomságok

-
Vistaboy
veterán
válasz
Croft-21
üzenetére
Szerintem is ügyes hamisítványok voltak. De azért Április elseje már régen volt, ilyen vicceket akkor szoktak elsütni - jó, a DNF-nél mindig, de az kivétel.

Pláne ilyesmivel nem szabad viccelni, amikor így is állandóan szívunk a hülye konzolok exkluzivitásai és kivételezései miatt.
De attól nincs harag, nem rátok vagyok dühös, hanem erre a helyzetre.
-
szasanyi
félisten
Nekem PS3 verzió van, de elakadtam. baromi nehéz, mivel a rohannyá' és lűjjjé' a kedvencem.
Egyébként van valami különbség a PC és PS3 verzió között? -
mclaren-d
aktív tag
Na végig vittem
jó volt
végig vittem mind a a 8-részt Isten a Tomb Raider 
-
attika89
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Köszi a válasz!
Olyan sz@r ez a marketing és profitorientált katyvasz. Most pl mi értelme volt annak, hogy kiírták, hogy lesz PC-re is? csak hogy aztán mondhassák: "áááá nem is lesz csak unatkoztunk" vagy mi?
Most akkor venni kell XBOX360-at meg egy lcd tv-t, hogy játszhass a box exkluzív dolgokkal, de ez van a PS3-nál is.
Desktopnál meg fejleszthetsz mint az őrült, belefeccölve 2-3, havi fizetést, hogy tudjál játszani új játékokkal elviselhető szinten
Na, de mind1 ez van mi innen úgysem tehetünk ellene semmit
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Időközben visszanéztem a site-ra, és sajnálattal olvastam, hogy kacsa volt az egész - nem lesz PC-re Lara's Shadow...

Elmehet a p*csába az MS, amiért kitalálta az XBOX 360-at. Azóta minden jóról lemaradunk, mi, PC-sek. Pedig még sehol nem voltak a konzolok, amikor mi már játszottunk a Tomb Raider első részével.

És bek@phatják az oldal készítői is. Az ilyesmit április elsején kell kitalálni.

-
Vistaboy
veterán
válasz
attika89
üzenetére
Ezek DLC-k, azaz DownLoadable Content-ek (Letölthető Tartalmak), amelyek tartalmaznak új pályákat, valamint egy alternatív történeti szálat, amiben Lara gonosz mását kell irányítanunk, és Natla oldalán megkeserítenünk a valódi Lara mindennapjait.

MOD: Ja, persze, kell hozzá az eredeti játék, de ez rajta is van a borítón: "Requires full version of the game to play".

-
attika89
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Tök jó lenne, de mik is ezek tulajdonképpen?

Amugy ma játszottam ki az Underworld-öt nekem nagyon tetszett (2nap kb)
, csak a baj, hogy vissza kell adjam a gazdájának. Gondolom nem lehet megoldani, hogy menjen dvd nélkül is ugye?
Szerintem ez a rész azért jobb lett, mint az előző kettő.
Mondjuk lehet játszom azokkal majd, mert azok mennek dvd nélkül

-
Vistaboy
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Hát, nekem 8800GT volt, amikor játszottam az Underworld-del, de mintha nekem is úgy rémlene, hogy mintha picit gyorsabb lett volna az új patch után a játék.
Tippem: Új VGA - mostanában egy pár MSI Radeon-hoz ajándékba adják az Underworld-öt.

-
huskydog17
addikt
Hali!
Fontos kérdésem lenne:
A játék Geforce 6/7 szériánál játszhatatlan volt, olyan lassú volt és szaggatott. Állítólag az 1.1-es javítás segített a problémán ha legalább egy 181.xx driver van feltelepítve. Ez igaz? Valóban megszűnik ezzel a kombóval a probléma?
Mivel a demo-hoz nem lehet telepíteni a patch-et, ezért kérdem attól aki felrakta a javítócsomagot és 6-os vagy 7-es Geforce kártyája van.
Nekem jelenleg egy Gefroce 7600 GS AGP karim van 181.22-es driver-el, de a játék hivatalos demo-ja játszhatatlan! -
Vistaboy
veterán
Másnál is ilyen nehezen ismeri fel az eredeti lemezt a másolásvédelem, vagy csak velem szórakozik?
Megjegyzés: A VGA-hoz kaptam meg teljes játékként - gondoltam kipróbálom vele a vadiúj HD 4890-et
-, és alig ismeri fel a játék a lemezt. Vagy fél percig tekeri a maghajtóban, amíg végre elindul.A gyári, dobozos verzióknál előfordul?

-
Croft-21
őstag
Hogy miket nem tudtok...szégyen
Visszaolvastam pár hszt. A TRUban nem lehet ki/be kapcsolni a next gent, már alapból bevan kapcsolva.
A másik, hogy a Lara's Shadow az már a TRU DLCje és csak xboxra jött ki. -
Nimrod
addikt
Leárazták a CD Galaxisban, most 4990 Ft a korábbi 7990 Ft helyett (PC-s verzió).
-
Dj.Mike
senior tag
Olyat kérdeznék hogy a Lara's shadow nevű játékot azt hogyan lehet megszerezni illetve honnan? Még a másik kiegészítő is érdekel. Ha tudja valaki írjon pls.
-
Vistaboy
veterán
Nálam még a Q6600 + 8800GT párossal is szaggatott néha effekt-dúsabb helyeken. Mondjuk én 1920x1200-ban nyomtam.

Szerintem próbáld ki úgy, hogy mindent kapcsolj ki, és utána fokozatosan kapcsolgasd be a dolgokat, amíg jó nem lesz.
Hát, a felbontást is lejjebb állíthatod, bár ha LCD-moncsid van, lehet hogy inkább az effekteket kapcsold ki, mert ha nem natív-felbontásban használod a monitort, elég pixeles a képe.

-
Dj.Mike
senior tag
jó hogy ilyen sokan tudják a probléma okát ennyit erről
-
Dj.Mike
senior tag
Hello nekem lenne egy problémám: az hogy mikor felteszem a játékot akkor automatikusan beállítja video beállításokat mindet fullra, de mégis akadozik néha elég sűrűn és már olyan idegesítő mert nem lehet haladni a játékkal normálisan. Lefrissítettem a legújabb videokari programra de azzal is ugyanúgy akadozik. Csak azt nem értem akkor mér állítja be full grafikára a beállításokat ha nem bírja a gépem? Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a probléma a konfigommal? Ja és persze az eredeti változat van meg.
-
band1103
őstag
válasz
LA_COSTE
üzenetére
a teljesség igénye nélkül a főbb részek:
1 Tomb Raider
2 Tomb Raider II
3 Tomb Raider III
4 Tomb Raider - The Last Revelation
5 Tomb Raider Chronicles
6 Lara Croft : Tomb Raider - The Angel Of Darkness
7 Lara Croft : Tomb Raider Legend
8 Lara Croft:Tomb Raider Anniversary
9 Lara Croft:Tomb Raider Underworld -
Valty
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Hello!
Tegnap este ment a pü

Croft-21: Grat. nagyon jó lett
Látom igazi Lara-fan vagy 
-
Croft-21
őstag
TR Underwolrd trailerem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) is sajnos. nem lehet átfordulni, és a rúdon való mozgás ügyileg is sokkal élethűbb volt számomra az anniversary . A többi mozgásban jobb az underworld természetesen.

-, és alig ismeri fel a játék a lemezt. Vagy fél percig tekeri a maghajtóban, amíg végre elindul.