Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
További fejlemények:
Áttettem "router módba" az n12-t, aminek az eredménye az lett, hogy lassabb lett a net rajta keresztül. Ugye 100-as portjai vannak, de ap-ként olyan 94-t tudott dróton, routerként 84-t kb.
Megcsináltam a vlan-olást is, de tök fölöslegesen, mert a kívánt eredményt nem értem el (pl sajnos meg lehet pingelni az n12 router előtt lévő tv-t/nyomtatót), mivel a vlan úgymond visszafele nem hat, csak oldalra
(nem tudom ez mennyire érthető megfogalmazás).Másik érdekesség, hogy bedugott wan kábellel néha tud rendesen fölállni fölállni (nem lesz wifi, net, nem érem el az admin oldalt kábelen sem). Remélem ez betudható annak, hogy nem reseteltem, csak átállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem tudom ez mennyire érthető megfogalmazás).
tjsz