Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
akoska07 #44789 üzenetére
Egészen biztosan bug: [link] [link] És még lehetne betenni a linkeket, GTX750Ti-től 970-en át volt aki 1080-al panaszkodott, a gyenge laptopos posztokról nem beszélve, ami érdekes csak Vidia kártya mellet jelentkezett szinte.
Semmit nem buzeráltam az asztalin, a noti meg csak újra lett téve és kapott egy új vinyot anno.
Asztalin: 16gb ram, i5 4460, msi 1060(6 gigás) , Noti: i5-3337u + gt740m.
Asztalin és notin is belefutottam a problémába, a kép notiról van.Tegnap és ma meglepő(Notin is direkt kipróbáltam és ott se futottam bele a töltésbe és széteső textúrába) módon még a notin is játszható volt.
Előtte mindkettőn játszotta (Két hetente a notira vagyok utalva mivel lemegyek nagynénémhez matekozni érettségire készülni, így marad az.)rendszeresen, hogy stabil fps mellet szaladtam valahova, először sétára kényszerített, majd eltűntek a textúrák és "loading" a merevlemez használat meg az egekben volt. Most még a notin is fut 30-35 FPS-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- Samsung Galaxy Book3 360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest