Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz RazoR #42330 üzenetére

Ez azért nem jó, mert valaki elkezd téged lőni, és nálad jó loot van, akkor te nem akarsz megfeküdni, és te is lövöd a másikat, és teszem azt te lövöd le, akkor te leszel rugó, holott te elvileg "áldozat" vagy,

Ahogy nekem lejön a szövegből, a fejed felett lesz egy jel, hogy te kész vagy PvP-re, azaz eléd már megéri beszaladni, mert te rugó leszel ha véletlenül belelősz a másikba :DDD
    Vagy sokaknak, akik nem akartak rugózni, azok láthatják, hogy te jössz és ha ott a jel, vagy megjelenik, akkor tudják, hogy "balhé lesz, nagy balhé", legalább van idejük felkészülni. De gondolom amíg Ő nem megy át rugóba, addig friendnek tekinti a játék, azaz én hiába lövöm előre.

Az is tetszik, hogy ha valaki úgy dönt a csapatból, hogy rugóskodik, akkor van időd kilépni, ha te nem akarsz.

Így már egyre jobban körvonalazódik, van benne logika (mégha kicsit meg is van erőszakolva), de már előre várom, hogy hogyan fogják ezt kijátszani és glithcelni. :C ;]

Őszintén szólva nekem jobban tetszett volna egy echte PvP DZ, ahova ha bemész, akkor ott bárkit lőhetsz, azaz belépés előtt lehetett volna választani, hogy PvE vagy PvP. Még azzal együtt is, hogy legyen jobb a loot valamilyen formában a PvP részen (akár pl hamarabb visszajöjjenek a bossok, vagy ténylegesen jobb eséllyel essen jobb cucc).
    Ja igen, véleményem, hogy nem a PvE DZ az NEM egyenlő a jelenlegi PvE területtel, mert a loot mennyisége a közelében sincs a DZ-nek, az intenzitásról nem is beszélve!

• vtomi2

őstag

válasz RazoR #42330 üzenetére

Nekem ez is jó hír, mert sokszor volt, hogy vmit lőttem, és véletlenül eltaláltam egy másik játékost, vagy sarkon befordulva előttemtermett, és reflexből rálőttem. Olyankor beállom elé, nem megyek fedezékbe, és vagy megérti hogy véletlen volt, vagy szitáválő :(

Új hozzászólás Aktív témák