Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifer092

senior tag

válasz RazoR #40804 üzenetére

Úgy vélem, hogy ha meg tudnák oldani ezt a két elég bosszantó csalást/glitchet már "sokkal" jobb lenne a játék.... Relatíve "sokkal". Persze a többi sz*rság attól ugyanúgy ott marad, a teleport, wallhack, aim és had ne soroljam tovább... De legalább kettőt már "kiütnének".

A legnagyobb gond az utóbbi időkben a szerverekkel volt, vagyis hát a felhő hostinggal amit bérelnek. Amíg béta volt a játék addig az Amazon Cloud szolgáltatáson voltak, most már biztos nem azon vannak... De ami az 1.6 óta megy az egy totális katasztrófa. 3-4 napja konkrétan egyfolytában olyan lagg volt, hogy 20 perc után rage quit et nyomtam, mert semmi értelme nem volt tovább "játszani" úgy. Esküszöm, ha a párom nem játszana vele akkor már rég letöröltem volna, és ha majd van érdemi változás visszateszem... Nagyon szeretem ezt a játékot, iszonyat potenciál LENNE benne, de fosnak bele. - Talán ezért is van még MINDIG fent, minden hibája (amiből azért akad jó néhány) ellenére is...

Remélem valamit csinálnak ennek a kapcsolati problémának, mert már nem is a csalók lesznek a fő probléma a végén ha így halad, hanem a játszhatatlanul laggos fos szerverek, a 200-300 as válaszidőkkel....

.....Sebaj tegnap este stressz levezetésnek tökéletes volt a DOOM egy 2 órás Doom soundtrack-el a háttérben... ;] :DDD

Új hozzászólás Aktív témák