Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz RazoR #38730 üzenetére

Írtam már erről. ;-) Nem én sírnék anyámnak,hanem az ő anyja sírna alattam. ;-)
    Rám jön a mihaszna sorozatban??Visz mindent??
    Egyértelmű,hogy nem tetszik és olyankor simán kapcsolnám a cheat-et (tartom is ezt) csak azért,hogy megb...am a száját.
    Tudom,hogy pvp meg stb.,tényleg benne van a "dz"-be,de nagyon gusztustalanok ne legyünk..
    A camp-elős rugókkal abszolúte semmi bajom,komolyan,vhol korrektnek tartom őket,de akik mennek ész nélkül körbe-körbe a dz 1-3-ban csak játékos vadászatra,sőt! kifejezetten Egy-Két játékos vadászatára az már kevésbé fekszik.
    Sírás,meg pve vagy pvp??Keménynek érzi magát a rugó?Ott a ls.Ott villanthat.
    Mutattok már nem egy fotót ami komoly eredmény!Aki oda bemegy az azért megy be,hogy rugózzon.
    Ott meglehet mutatni mit tud az ember...de nem egy akármi "casual" ellen. Viszont aki abban csal szó nélkül tiltanám örökre.Ip-t is.Ahányszor visszajönne annyiszor.
    Oda tényleg kellene az a battleeye(?) amit írtok.

Lifer: "...Én soha nem megyek rá játékosra amíg ki nem menti a cuccát, megvárom..."

:R :R

SimonL: "Bár nekem már az is ez a kategória..."

Szerintem közel sem.100%,hogy neked is volt/van vmi kedveltebb hobbid/gyűjtögetésed amiért tettél már meg olyat amit más nem biztos.
    Mkinek van ilyenje,lehet,hogy azonnal nem jut az eszébe,de mkinek volt vagy van ilyenje. (Talán egy birkapásztornak nem ;-) ).

GtaAti: "...halomra lőnek minket..."

Igazi faszagyerekek voltak. :-) Most olyat írnék ami moderálva lenne ezért inkább kihagyom.

VTom: "Nekem azzal nincs bajom, ha magyar lő le..."

Így van,szerintem sem probléma ez,de akkor Ne csacsogjon előtte a sunyi gy..erek.
    Miért nem lehet kiírni a nevüket?

"Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?"

Mi értelme egy normál rpg játéknak?Rengeteg játékban nincs pvp mégis nagyon sokáig játszanak vele.
    Én ugyanezt kérdezem,mi értelme a pvp-nek?Miért jó látni a másikat feküdni?
    Sok játékban van ez,de,hogy miért tetszik ez??Lehet,hogy így van levezetve a "fölös" energia amit más meg ledolgoz a bnőjén. ;-)

Vzarmo: "Amikor belép az ajtón a gép megkérdezné hogy pvp v pve módban akarja tolni."

Ez de nagy ötlet!!! :-)

Persil: "...ha nem kell pvp, ne menj be, egyszeru."

Ez O.K. viszont a Vzarmo-s kapcsoló jó lenne. ;-)

Hando: "Szerintem én be is fejezem, ennek semmi értelme."

Szerintem ne!Ne fejezd be.Keress társakat.
    Sajnos a múltkor ugyanígy vették el a kedvét egy division-ben kezdő játékostársamnak.Azóta sem láttam division-t játszani. :-/
    Keress társakat,rakj össze egy fasza szettet és menj vissza a dz-be pár nap/hét után.

Új hozzászólás Aktív témák