Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Írtam már erről. ;-) Nem én sírnék anyámnak,hanem az ő anyja sírna alattam. ;-)
Rám jön a mihaszna sorozatban??Visz mindent??
Egyértelmű,hogy nem tetszik és olyankor simán kapcsolnám a cheat-et (tartom is ezt) csak azért,hogy megb...am a száját.
Tudom,hogy pvp meg stb.,tényleg benne van a "dz"-be,de nagyon gusztustalanok ne legyünk..
A camp-elős rugókkal abszolúte semmi bajom,komolyan,vhol korrektnek tartom őket,de akik mennek ész nélkül körbe-körbe a dz 1-3-ban csak játékos vadászatra,sőt! kifejezetten Egy-Két játékos vadászatára az már kevésbé fekszik.
Sírás,meg pve vagy pvp??Keménynek érzi magát a rugó?Ott a ls.Ott villanthat.
Mutattok már nem egy fotót ami komoly eredmény!Aki oda bemegy az azért megy be,hogy rugózzon.
Ott meglehet mutatni mit tud az ember...de nem egy akármi "casual" ellen. Viszont aki abban csal szó nélkül tiltanám örökre.Ip-t is.Ahányszor visszajönne annyiszor.
Oda tényleg kellene az a battleeye(?) amit írtok.Lifer: "...Én soha nem megyek rá játékosra amíg ki nem menti a cuccát, megvárom..."

SimonL: "Bár nekem már az is ez a kategória..."
Szerintem közel sem.100%,hogy neked is volt/van vmi kedveltebb hobbid/gyűjtögetésed amiért tettél már meg olyat amit más nem biztos.
Mkinek van ilyenje,lehet,hogy azonnal nem jut az eszébe,de mkinek volt vagy van ilyenje. (Talán egy birkapásztornak nem ;-) ).GtaAti: "...halomra lőnek minket..."
Igazi faszagyerekek voltak. :-) Most olyat írnék ami moderálva lenne ezért inkább kihagyom.
VTom: "Nekem azzal nincs bajom, ha magyar lő le..."
Így van,szerintem sem probléma ez,de akkor Ne csacsogjon előtte a sunyi gy..erek.
Miért nem lehet kiírni a nevüket?"Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?"
Mi értelme egy normál rpg játéknak?Rengeteg játékban nincs pvp mégis nagyon sokáig játszanak vele.
Én ugyanezt kérdezem,mi értelme a pvp-nek?Miért jó látni a másikat feküdni?
Sok játékban van ez,de,hogy miért tetszik ez??Lehet,hogy így van levezetve a "fölös" energia amit más meg ledolgoz a bnőjén. ;-)Vzarmo: "Amikor belép az ajtón a gép megkérdezné hogy pvp v pve módban akarja tolni."
Ez de nagy ötlet!!! :-)
Persil: "...ha nem kell pvp, ne menj be, egyszeru."
Ez O.K. viszont a Vzarmo-s kapcsoló jó lenne. ;-)
Hando: "Szerintem én be is fejezem, ennek semmi értelme."
Szerintem ne!Ne fejezd be.Keress társakat.
Sajnos a múltkor ugyanígy vették el a kedvét egy division-ben kezdő játékostársamnak.Azóta sem láttam division-t játszani. :-/
Keress társakat,rakj össze egy fasza szettet és menj vissza a dz-be pár nap/hét után.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest