Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Nem semmi
, én már 13 milkát sem áldozok a Barret következő pörgetésére, majd esik jobb.
Viszont beköszöntött újra a Magányos Csillag kora tegnap a 20 Lexingtonon mindig volt egy belőlük, már csak össze kéne rakni egyet, hátha az lesz az 1.6 király szettje.
A Survivallal is mókolhattak valamit, mert full arany cucc M60 teljes felszerelve ( előtte 3 boss fektetve) a Hunter meg heal ládából leszedett és mielőtt sikerült volna összekaparni magam meg is skalpolt van ez így. Feladtam a fedezék harcot és ez lett a vége.
A tegnap linkelt DZ Divteches helyeket amiket még nem ismertem végigjártam és használhatónak tekinthető.
Különösen fontos még továbbá a 2-es szintű szűrő ezek begyűjtéséhez.
-
Anonymus23
veterán
Az szép...
Mi is néztük már, hogy miért nem raktak be elválasztó közt, vagy pontokat a számok közé, de 150 milla???
Hogy jutottál el odáig, hogy már 150 millát tudtál pörgetni (mondjuk még akkor is ha összesen minden pörgetés volt ennyi összesen arra ar itemre)? én amin 4-5 milláig nem adja, az megy a levesbe, úgyis fog előbb utóbb esni olyan, ami jó lesz kevesebbért...Egyébként mi volt az amire ennyi ment el?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest