Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
ZsyfKo
üzenetére
Az előttem levő hozzászólókat kiegészíteném egy kicsit.
24-en mentek be, csak ennyi játékos van összesen ebben a játékmódban. PvP részben olyan, mint a DZ: meg tudjátok támadni egymást, PvE részben viszont a DZ-n belül sem tudjátok lelőni egymást.
PvE és PvP részben is a többiek elől szeded el a cuccokat, alapanyagokat. Lehet, hogy mire elérsz egy helyre, az már rég ki van fosztva és semmi sem maradt ott.
Közben persze fázol, éhes vagy és szomjas, fertőzés terjed a testedben. Kraftolnod kell vírusszűrőt, hogy belépj a Dark Zone-ba, ott pedig egy jelzőpisztolyt, hogy kimentsenek. Az ott talált ládákat tudod kimenteni és az azokból eső tárgyak a tied maradnak.
Ez a játékmód nagyon addiktív tud lenni.
Én emiatt vettem meg a játékot múlt héten, csak ajánlani tudom. 
Illetve azt nem tudom, hogy az angol mennyire megy, de itt van egy eléggé összeszedett elírás róla: Division Survival Wiki
-
yozsee11
aktív tag
válasz
ZsyfKo
üzenetére
24 játékos van összesen a térképen, mások nincsenek. A cél a DZ-be bejutás és ott a kimentés. Mindig ugyanazzal az alap zöld gear-el kezdesz. Ha meghalsz akkor vége

Induláskor egy órád van, hogy kimenekülj, különben meghalsz, ezt gyógyszerekkel ki lehet húzni max 2 óráig. Amiket kimentesz azokat a fő karaktereden használhatod, eladhatod.(#28286) sith7:
Azt olyan fél másodperc híján, de végül sikerült megszerezni
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én emiatt vettem meg a játékot múlt héten, csak ajánlani tudom.