Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
üzenetére
Tegnap mikor a proba utan a 8 fos csapat lelott bennunket ( akkor ugye a tank gearben voltam ), kimentem, es 4-en alig birtak leloni ( kocsi korul futkaroztam ), ekkor mondogattam nekik, hogy mennyi ember, mennyi rugo, szep!
mikor lelottek, a srac szova tette, mennyire nem tudtak megolni. Ekkor mondogattak, hogy electronic build. Ott hangosan rohogtem. Tehat 300 skillel nehezebben halok, mint 100al?
latszik, hogy azok a noob franciak is mennyire ertenek a jatekhoz. No meg az, hogy 2x4fos bandaba volt pofajuk. Aztan 4v4be angyalkat rajzoltak a hoba... XD -
sith7
félisten
válasz
üzenetére
Hm, nem úgy emlékszem ... .finom utalásokat kaptunk arra vonatkozóan, hogy mi kezdő low - ok vagyunk DZ - ben, fos gear + fos csapat + fos csapatmunka ; ami lehet így is van, de a tények attól még tények maradnak
Pedig rohadtul nem csak jobbak.

Egyetlen egy dolog különbözteti meg a csalót a "jó" játékostól szvsz10 - ből 9 alkalommal, ha lövöm, akkor az egyiknek fogy a HP - ja, a másiknak nem, ennyi
Tegnap 4+2 - es rugó csapat volt, a 2 fős betámadott hátulról, megfordultam , heal, lőttem, az egyik megfeküdt, predator 4 -es bónusz megölte, a másikat elkezdtem lőni, aztán jött a csapattárs és lelőtte
Ezek futottak, bujkáltak, fedezékbe vonultak stb. a cheater ezeket nem teszi
És nem köpködök senkit, csak elmondom, mit tapasztalok a DZ - ben .... főni ...

22. -e után az is be fogja kapcsolni a cheat -et , akinek nincs is, ha sárga táskás futó embert lát.
Részemről befejeztem ... ennyi idősen már tudnom kellene, hogy felesleges széllel szemben pis@lni

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mikor lelottek, a srac szova tette, mennyire nem tudtak megolni. Ekkor mondogattak, hogy electronic build. Ott hangosan rohogtem. Tehat 300 skillel nehezebben halok, mint 100al?