Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Mi haverral leteszteltük, 425k toughnessem volt, neki tanktician build, alám lőtt egy stickyt, kb. 1 cm HP-m ha maradt. Pedig a 425k toughnessel egyáltalán nem számítok glass cannonnak... Persze, kicsi volt az exotic res.-em, mert másra mentem rá, illetve nem volt rajtam final measure. Az a baj itt, hogy csak final measure-rel lehet védekezni a sticky ellen, mert egyébként fekszel egyből

A PvP-s sztoridra: sajnos mindenhol vannak ilyen csökkent intelligenciájúak, engem is zavar sokszor, de nem lehet ellenük mit tenni... reportoljon, ha attól jobban érzi magát, nem az én bajom, hogy nem tud összerakni egy jó buildet ezért már rögtön csalót kiált
" Nekem nem megy az a lelőhetetlen taktikusság ami másoknak még DPS-sel is párosul, ott továbbra is tartom hogy valami összebugol valamivel és azért lelőhetetlen."
Ezt egyébként én sem értem, mikor a csávó pikk-pakk ledarál, én meg lövöm és semmi
Haverral teszteltük, neki volt 500k+ toughnesse, 9 golyótól (MP5) levittem majdnem a teljes HP-ját. Ha neki leviszem ennyiből, akkor hagyjuk már, hogy másba meg nem elég 2 extended tár
Kicsit érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPHONE 12 MINI 128GB, KÉK, AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Haverral teszteltük, neki volt 500k+ toughnesse, 9 golyótól (MP5) levittem majdnem a teljes HP-ját. Ha neki leviszem ennyiből, akkor hagyjuk már, hogy másba meg nem elég 2 extended tár
Kicsit érdekes...