Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DokiBaxxi

őstag

válasz Raulblanco07 #21296 üzenetére

Mi haverral leteszteltük, 425k toughnessem volt, neki tanktician build, alám lőtt egy stickyt, kb. 1 cm HP-m ha maradt. Pedig a 425k toughnessel egyáltalán nem számítok glass cannonnak... Persze, kicsi volt az exotic res.-em, mert másra mentem rá, illetve nem volt rajtam final measure. Az a baj itt, hogy csak final measure-rel lehet védekezni a sticky ellen, mert egyébként fekszel egyből :(

A PvP-s sztoridra: sajnos mindenhol vannak ilyen csökkent intelligenciájúak, engem is zavar sokszor, de nem lehet ellenük mit tenni... reportoljon, ha attól jobban érzi magát, nem az én bajom, hogy nem tud összerakni egy jó buildet ezért már rögtön csalót kiált

" Nekem nem megy az a lelőhetetlen taktikusság ami másoknak még DPS-sel is párosul, ott továbbra is tartom hogy valami összebugol valamivel és azért lelőhetetlen."
    Ezt egyébként én sem értem, mikor a csávó pikk-pakk ledarál, én meg lövöm és semmi :F Haverral teszteltük, neki volt 500k+ toughnesse, 9 golyótól (MP5) levittem majdnem a teljes HP-ját. Ha neki leviszem ennyiből, akkor hagyjuk már, hogy másba meg nem elég 2 extended tár :U Kicsit érdekes...

Új hozzászólás Aktív témák