Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Nem tudom, nem voltam ott, nem ismerem a konkrét helyzetet. A saját tapasztalatról mondom, hogy ezek akiket mi lőttünk le nehezen, nem voltak csalók, csak nagyon erősek, az utolsó egyértelműen csaló az 1.2 előtti 1-2 napban volt akivel találkoztam, ez a hagyományos falon átlövős, az meg már nagyon régen volt.
Illetve ugye ott volt ez amit írtam, 3 vs 1-ben kétszer kifektetett mindenkit, ellenem 1 vs 1-ben 50-50%. A háromból 1 xy volt innen, nem akarok nevet írni, neki is ~280k dps, nekem 197, mégis ők hárman nem tudták, én egyedül igen, a dps nem minden, persze nem árt ha minél több van, de én pont azon gondolkodom a dps karimmal is, hogy 197 / 358 / 23 helyett inkább még szívósság kellene 400-ra egy kis dps kárára.
Az elmúlt 2 hétben már csak pve-ztem, talán volt 2 heti intel meg 2 clear sky, de kb ennyi a nem pvp amit csináltam. Szinte csak pozitív tapasztalatok, persze volt negatív, amikor mondjuk 4 vs 1-ben megpróbáltam 10x megölni őket de nem sikerült, de hát ott széllel szemben próbáltam, az én saram.
Az egyik kedvenc jelenetem tegnap este volt, rég röhögtem ilyen jót pvp-n.
4-en voltunk, megcéloztunk egy érkező kimentést, én elől, többiek kicsit lemaradva mert vacakoltak újratöltéssel. 4 srác volt, pont akkor értem oda mikor lement a kötél. Azonnal befutottam közéjük (dps kari, pedig mekkorát szólt volna ott egy sticky) és mire észbe kaptak az egyik helyett feltettem én a lootot, közben mondtam nekik: Ciao guys, can i extract with you? Volt náluk pár másodperc késés, mire eszméltek hogy mi van, a haverjuk hoppon maradt mert itt egy idióta aki befut 4 másik közé extractolni, aztán elkezdtek lőni, na, kb pont ekkor érkeztek meg tőlünk is a többiek, rövid lövöldözés, és feküdtek a srácok, jót röhögtem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VR topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest