Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz RECSKA #19514 üzenetére

Nem tudom, nem voltam ott, nem ismerem a konkrét helyzetet. A saját tapasztalatról mondom, hogy ezek akiket mi lőttünk le nehezen, nem voltak csalók, csak nagyon erősek, az utolsó egyértelműen csaló az 1.2 előtti 1-2 napban volt akivel találkoztam, ez a hagyományos falon átlövős, az meg már nagyon régen volt.

Illetve ugye ott volt ez amit írtam, 3 vs 1-ben kétszer kifektetett mindenkit, ellenem 1 vs 1-ben 50-50%. A háromból 1 xy volt innen, nem akarok nevet írni, neki is ~280k dps, nekem 197, mégis ők hárman nem tudták, én egyedül igen, a dps nem minden, persze nem árt ha minél több van, de én pont azon gondolkodom a dps karimmal is, hogy 197 / 358 / 23 helyett inkább még szívósság kellene 400-ra egy kis dps kárára.

Az elmúlt 2 hétben már csak pve-ztem, talán volt 2 heti intel meg 2 clear sky, de kb ennyi a nem pvp amit csináltam. Szinte csak pozitív tapasztalatok, persze volt negatív, amikor mondjuk 4 vs 1-ben megpróbáltam 10x megölni őket de nem sikerült, de hát ott széllel szemben próbáltam, az én saram.

Az egyik kedvenc jelenetem tegnap este volt, rég röhögtem ilyen jót pvp-n.
    4-en voltunk, megcéloztunk egy érkező kimentést, én elől, többiek kicsit lemaradva mert vacakoltak újratöltéssel. 4 srác volt, pont akkor értem oda mikor lement a kötél. Azonnal befutottam közéjük (dps kari, pedig mekkorát szólt volna ott egy sticky) és mire észbe kaptak az egyik helyett feltettem én a lootot, közben mondtam nekik: Ciao guys, can i extract with you? Volt náluk pár másodperc késés, mire eszméltek hogy mi van, a haverjuk hoppon maradt mert itt egy idióta aki befut 4 másik közé extractolni, aztán elkezdtek lőni, na, kb pont ekkor érkeztek meg tőlünk is a többiek, rövid lövöldözés, és feküdtek a srácok, jót röhögtem rajta.

Új hozzászólás Aktív témák