Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem biztos, hogy nekem szántad ugye?
Picit magasabb vagyok mint 162 bár talán nem is ez a legfontosabb mutató!(#13446) bunfi
Hát nem biztos, hogy érvelés és koncepció (biztos ez a kifejezés illik ide?) alatt ugyanazt értjük. Ne is haragudj de egyrészt akinek nem inge( mégis megszólítva érezted magad ugye, ugye?
) !
Márészt meg elfogadom , hogy van aki megunta és el is fogadom ha elszakad a cérna de mi a f@sznak ezt 100x leírni és telesírni a topicot vele. Szerinted érdekli ezt az Ubit? Olvassa valaha? Na ugye.
Egymás között ezerszer ki lett már minden glitch , cheat, hack, bug és egyéb tárgyalva. Felesleges ezeken tovább forogni. Tökéletesen látszik a mai server down-ból ,hogy nagyívban tesz ezekre a Massiv. Így aztán hiába a nyáladzás mert érdemben nem fog a játék jelen állás szerint változni.
Nekem pl. minden hibája ellenére továbbra is szórakoztató és jó kikapcsolódás. Így engem igenis zavar a sok hiszti. Ennyi, függöny.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Pánik a memóriapiacon
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Picit magasabb vagyok mint 162 bár talán nem is ez a legfontosabb mutató!
) !