Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
bandras54
üzenetére
Hát nem tudom, hogy van e cpu limit, de szerintem a 950m mellé ennek is elégnek kell lennie, azért mégsem egy intel atom

2016-os doom, dragon age inquisition meg far cry primal van most még fent, de azok úgy mennek, mint az álom, azoknál szóba sem került, hogy low-ra állítsak, vagy kikapcsoljak valamit.
Más kérdés, hogy a division online, szóval sanszosan proci éhesebb.Throttling/melegedési gondok - elviekben - nincsenek, a fent sorolt játékok is túráztatják a vasat, szóval, ha főne a gép, akkor szerintem ott is megérezném. Ettől független persze, ellenőrzöm

Igazából a két gpu közti különbséget tartottam nagyon furának, ez nekem túlságosan soknak tűnik, de most, hogy mondod a procilimitet, elgondolkodtam.
Szrk.: A notebookcheck-es táblicskut én is néztem, de ha megfigyeled, ott a két gpu közt kevesebb, mint 10 fps a diffi, itt meg 30+ fps-ről beszélünk. Meg a másik, hogy notebookcheck-en a fhd mellé alapból high beállítások is járnak, mi meg fhd low-ról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest