- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #46 üzenetére
mind a kettőt éhbérért dolgozó kínai munkások csinálják, úgyhogy tök mindegy....
-
Dave™
nagyúr
abban azért egyet érthetünk, hogy az árai picit elszálltak...
-
VladimirR
nagyúr
mar hogyne mondana hulyeseget
ha te azt mondod, hogy a p4 jo, akkor szerinted erre melyik reakcio a helytallobb:
-hulye vagy bazzeg, meg igenytelen, mer' a penegy az szar, az ajemde a nyero, ti meg luzerek vagytok
-szerintem az amd jobb, mert (...indoklas...), szoval en nem fogok p4-et venn -
TexT-BoY
addikt
én ilyet hordok legjobbb
és csak azért vettem ezt mert már midnenkinek adidas meg nike van
ugyhogy tökjó -
divot
veterán
Ezt is hogy utáltam:
-
VladimirR
nagyúr
''legenyek van nekunk tisza sport ciponk,
nyugati markat hordjanak csak a nyugati rapp-elok'' - Bëlga -
-
aesir
veterán
Az a két csíkos ''melegítő-felső'' ...
Most azt is hordják mert trendi. Valahogy nem tudnék benne megkívánni egy nőt sem. -
fokukac
nagyúr
micsoda mentalitás ez, kéremszépen!
tessék magyar terméket vásárolni!
Ezt igaz magyar anyák készítik kézzel, és nem kínai rabszolgák...
tessék cask megfizetni a kínaihoz képest ''magas'' magyar béreket! -
lol
senior tag
aki a mínőséget fikázza, egyszer próbálja ki
szvsz tök jó az új tiszák minősége, meg kényelmes is > én egy ''tradíciót'' hordok [normál fűzős] (nem bántani
) és meg vagyok vele elégedve... mondjuk csak fél év gari van rá, de ez betudható annak, hogy még pici a cég
[Szerkesztve] -
benyo
tag
retro a divat.....
én is széjjelhordtam pár ijen remek magyar terméket,
csúcskategória vala
ahogy nézem most is az lett, na meg a melegítők
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
1: szerintem ez a cipo nem is gaz
2: bar 85-ben en meg magamala .... de nem lehet, hogy akkor is az volt a helyet, mint most, vagyis hogy a ''multi''-t akinek nincs konkurenciaja feltetel nelkul fikazni kellett, mer' az volt a meno?
Dave: pumat 16k-ertes megintcsak
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
Lehet hogy én vagyok fura, de a régi festményeken és az oldtimer kocsikon kívül nem szeretem a retro cuccokat. A kislány bizony marhára ''trendi'' lesz ezzel a ''magyarszakos'', tiszacipős, tarisznyás, szőröslábú formával, de majd kinövi.
A tépőzár meg akkor igazán szép, mikor már felkunkorodott
[Szerkesztve] -
CuKoR
senior tag
Felettébb érdekes ! & Upotneki...jó téma !
-
divot
veterán
Ma bekeveredtem az Astorián található Tisza cipő boltba. Jót vigyorogtam, mert kamaszkorom rengeteg emléke feltólult bennem, aztán nézelődtem kicsit, és van, amit egyáltalán nem értek.
Szóval ott áll a fiatal leányka a polcnál, és sorra próbálgatja a csukákat. Aztán kiválaszt egyet a tradicionális modellek közül, épp azt, amelyik tökéletesen úgy néz ki, mint anno 1985-ben a cég csúcsterméke. A mamája, olyan 35 körüli, meg csóválja a fejét, valószínűleg ő is arra gondol, amire én, hogy mennyire útáltuk ezt a kaszvatt csukát akkoriban. De a kiscsaj addig nyafog, amíg valami 16ezer forintért megkapja a Tisza cipőjét.
Értitek ezt? Nekem tök furcsa, hogy most olyan cuccokért rajonganak a tinik, amiktől annak idején sírógörcsöt kaptunk. Én például direkt egy nap alatt szétrugtam a Tiszámat, csak hogy minél hamarabb megszabaduljak tőle. Egyébként erről van szó: (Fölhívom a tisztelt közönség figyelmét az áramvonalas tépőzár-szerkezetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest