- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
Ez tök zsírul néz ki
Egyébbként nem értem mitől lennének ezek rosszabbak mint a Malaysiában, Kínában 40 Ft-os órabéren élő kis távolkeleti nénik nem túl gondos kezei alatt készülő cipők. És nem is sokkal csúnyábbak, de ha neked nájki vagy adideazt kell... Én csak azt nem értem miért kell rögtön leírni valamit ami 15 szar volt. Nézd meg az nVidiát (bocs rossz példa), vagy mittomén a Toyotát. Vagy valamilyen más japán autót 15-20 éve, hogy néztek ki, most meg gondolom elfogadnál egy Rx-8-ast. A retro van akinek nem jön be (nekem se sőt egyáltalán nem hordok sportcipőt meg még csíknélküli melegítőt sem csak max. biciklizéshez), van akinek igen. Van aki szeret a számítógépével foglalkozni, meg netes fórumokba irogatni, van aki ehelyett éjjel nappal csíkos melegítőben meg Tisza sport cipőben flangál a Plazakban. Én azt mondon a Tisza legalább egy ritka ''különlegesség'' manapság és legalább magyar, szerintem abszolút nem érdemli meg a lehúzást főleg anélkül, hogy lenne ilyened (mármint mostani és nem 15 éves egyébbként nekem sincs de én nem momdok róla véleményt).
Egyébbként a sportcipők 90%-ára 6 hónap a gari és egyiket sem folyamatos utcai viselésre találták ki, az más kérdés, hogy az emberek 90%-a arra használja.
Bocs, hogy ilyen tanító és filozofikus voltam, de hosszú napom volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest