Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Nem olyan rég óta mixelek , de néha szoktak jönni (pl ma a barcan pont elment... )
Mobilarena forumon rég óta tag vagyok , csak eddig a telefonos tipocokat jártam , de örülök h erre is rátaláltam. Segítségeteket szertném néha kérni. Nem nagy tétekben játszok és nem is várok nagy nyereményeket.(általában olyan 10es oddsaim szoktak lenni vagy e felett és olyan 200-1000ft között teszek)
Pl holnapra tudtok mondani pár tippet is??? (tudom h nincs még kint tippmix oldalon a kínálat, de csak csapat neveket szeretnék pl holnap tuti benne lesz a Athletic Bilbao )
Előre köszönöm szépen a segítségeiteket. Rendszeres tag akarok itt is lenni, és nyerni sok pézt
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
lacy86
addikt
válasz VegyesTamás #42550 üzenetére
Ez melyik nyelv?
-
nagyúr
Milan meccsen igazán lehetne 2 gól, ha már 1.5 overt tettem
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
giigz
veterán
Huhhh...
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
R'O'S a champion!!!
(Sullivan)Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-
giigz
veterán
Jelen állás szerint úgy vagyok vele, hogy tetszik az Everton
-
janos1988
addikt
Jöhetne már a ződ e-újság.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
juliabrilke
veterán
Hány 11-es volt most a hétvégén az olaszoknál?
-
Zjunior
veterán
Vezet a Milan!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Chereiose
addikt
sevilla 11-es
gól, maradhatna így![ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Faszom majomtellibe, büntetőből tudnak vezetni csak, pedig olyan jól tartotta magát a Verona.
B-L-A-C-K: Kicsit elírták a dátumot. De már jó.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
lacy86
addikt
Eppen hogy nyert a Milan , de gyoztek ( Mondjuk egy ilyen csapatnak nem tizibol kellene lehozni ... )
PSG meg kivegzest tart -
föccer
nagyúr
-
Chereiose
addikt
Most már remélem marad az X az atletico-n....
-
VegyesTamás
senior tag
Kixen elmmeeéenz mt mennxrqan a fassd-a a a vjsikuksza elvíitireiwq a pewbbzebm
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #42572 üzenetére
Szerinted? Sor kerül végre egy eladott meccsre? Valahogy a döncit nem tudom elképzelni, de a vendég sikert sem.
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
válasz VegyesTamás #42579 üzenetére
Mondjuk ebben teljesen egyet értek veled..
Miiiii Vaan???
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
zolynet
veterán
Costa foglalkozhatna többet a játékkal, mármint nem a színészivel
Life is too short to stay stock!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #42581 üzenetére
Na ott is illene már, de én még mindig itt várok egy döncit...
-
lacy86
addikt
válasz VegyesTamás #42579 üzenetére
Apa yang anda mahu kita untuk mengatakan?
-
Pepeninho
őstag
Nem gondoltam volna, hogy ebben a fordulóban tudunk hozni mind a két ellenen? Hala Madrid!
Ps4, Xiaomi 11T
-
máyköl
veterán
Hogy ez a Diego Costa mekkora egy unszimpatikus ember...
Úgy dobálja magát, hogy nem hiszek a szememnek, miközben ő fojtogatja szó szerint az ellenfelet... -
janos1988
addikt
Na a mai nyereményből holnap beáldozok 2k-t egy 3/4-es igazi bankrobbantó szelóra.
-
zolee5016
őstag
tegnap minden jött mai Spanyol 2 őt biztosra vettem és elkönyveletm még egy kis summát...erre a pofonfrida vagy mif'sz is cserbehagyott egy 10k szelón..most megtanultam ismét...
Nyugtával dicsérd a napot[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
nagyúr
Kezd a répa kilenni ezzel a tipszmikszel.
Kora délután nem szokásom rakni, és most is úgy voltam hogy olyankor több a meglepetés mint az esti órákban. Erre 80%-ban mindenhol jött a papírforma, eltekintve 1-2 kivételtől, amit meg most este raktam ott megszopatott jó pár.
Milan 1.5 over, Braga, ATM (duplán egyik szeló H másik 2.5 over) BarcaLassan már úgy leszek hogy inkább azt a napi 1-2K-t amit elmixelek el puttózom meg elköltöm bukszára.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #42556 üzenetére
mégsem lett bukó
a Hétvégém + 74k
Pénteken töltöttem fel 3500ft-otOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
cannibal
senior tag
válasz Daniel Alves #42597 üzenetére
Nagy grat! Egy két szép húzást belinkelhetnél, had csorgassuk a nyálunkat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest