Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Na akkor a fő szelóm el is ment szépen, úgy voltam vele, hogy 5k-t rakok a Tottenham-re, aztán átváltoztattam, hogy 2k megy a Tottenham-re, + mellé 300-ért egy kisebb szeló, aztán mire a lottózóba értem, úgy voltam vele, hogy legyen az Anderlecht, a Tottenham talán jobban el fogja adni, így lett az Anderlecht... -2k.
-
janos1988
addikt
Szerencsére én már ebből kigyógyultam.
De wtf Már vége a bajnokságnak, hogy következő meccs nincs? Mert akkor érthető a mai bukfencük.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #42354 üzenetére
Jól van, akkor az eredmenyek szar csak. De amúgy te is a pontokat nézed.
giigz: Sajnos valamiért csak tiszavirág életű volt az is, hogy mutatta a következő két meccset a csapatoknál. Pedig az hasznos volt.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
giigz
veterán
Remélem a Monaco annak rendje és módja szerint nyerni fog
-
juliabrilke
veterán
A Genoa elfelejti a meccs végére, hogy X lett előre megbeszélve és bekavar egyet?
-
jpm
senior tag
válasz Daniel Alves #42274 üzenetére
Köszi.
#42296) janos1988 Bánja a franc, max 5k ment volna rá.
Most egy 100k-s szelvényre gyúrok lelkiekben Előre beírom, és nem vmi szir-sz*r odds lesz[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
-
juliabrilke
veterán
válasz juliabrilke #42361 üzenetére
-
prannk
őstag
EZT A BÜDÖS CIGÁNY NAPOLIT!!!!!!!!!
-
föccer
nagyúr
Teljesen hihető, hogy a Bologna emberhátrányban, hosszabbításban, 36% labdabirtoklás mellett kiegyenlít
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
janos1988
addikt
válasz föccer #42368 üzenetére
Nekem egyeken sem voltak rajta, de ez már undorító mocskos dolog. A legközelebbi Bologna meccsen - függetlenül attól, hogy kivel játszanak - meg jól kitömik majd őket szép kövér oddsért.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
-
máyköl
veterán
Ez a Napoli meccs nagyon látványosan lebeszélt X volt...
-
sz_abika
addikt
Lengyelek vicceskednek
PSN: xszabikax
-
giigz
veterán
Na akkor hajrá Monaco Mutassátok meg, hogyan kell bundázni.
-
Daniel Alves
őstag
Most nezem h este francia-horvat kezi. 2k-t dobok a dontetlenre
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
-
plus44
veterán
Na az Anderlecht is bekaphatja...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
B-L-A-C-K
titán
Nézem kb ennyi is...
-
jpm
senior tag
válasz B-L-A-C-K #42364 üzenetére
Eddig úgy tervezem. Vagy vmi X-lesz vagy F1 (f1 esetén 8 feletti odds, feltéve ha addig kinyitok online, ugyanis elfelejtettem hogy mennyi időre zároltattam magam, esetleg NHL hazai, előnye hogy este lefekszek reggel mire felkelek kiderül mi van nem kell sokat izgulni )
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Mákos geci chelsea
Androidos Outlookból küldve
-
pohár
félisten
válasz Algotis #42386 üzenetére
ebbe mi volt a mák? egy szép tekerés a bal felsőbe
szopjanak csaaaaaaaaaak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
Na akkor a Monaco is belehúzhatna. Kemény 2 órám lesz úgy érzem.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
Daniel Alves
őstag
Valaki nézi a Monaco meccset? Vonaton vagyok megpróbálok valami bet 365 linket elővarázsolni ahol tudom nézni. Ahogy nézem a United nagy pofonba fog beleszaladni!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
jpm
senior tag
válasz B-L-A-C-K #42392 üzenetére
Meglátjuk, a tesztek most sokat el fognak árulni. Kizártnak tartom hogy most lesznek "altatások", a szabadedzés is mérvadó lesz (bár nálam mindig az volt). Nem vagyok külünösebb Kimi drukker de fogadnék rá jó szorzóért hogy veri Alonsot. Ugyanígy Maldonado, biztos finom kis szorzója lesz Grosjean ellen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #42396 üzenetére
Nézem, sz@rok, ha ilyen lesz végig felejtő hogy nyernek....:/
1 gól becsusszanna már foghatnál is vissza nekem...
Ott is van.....
DaniAlves: Mindjárt egyeztetünk mobilon...
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
monacoooo
Life is too short to stay stock!
-
L_YKing
addikt
Na mégegyet skacok!!! MÉGMÉGMÉG!!!
Az első fi. legyen meg a 0-2.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest