Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Öregszem
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz cannibal #43352 üzenetére
érdekes kezdés lenne a mai napra 4 vendég a KHL-ben.....
kezdek gondolkozni,azon,hogy csak 1 hazai ( se ) lesz.....éppen számolgatom...eddig 2 van stattidegen a befutó...
Akár V-V -D-D lehet a folytatás...a kövi kettő statmeccs.....másik meg simán x szagú...hm.....500 pénzért megrakom[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
4. szelóm...akikre megy..Cannes,Tor MPL,Van Can,Ana,Tampa...
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #43358 üzenetére
Rosell-re is megy a börtön...?
-
L_YKing
addikt
Ejj de fos a mai kínálat...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zolee5016
őstag
Az ószeren rengeteget filóztam...de kihagytam..V-re ment volna....
-
B-L-A-C-K
titán
Monaco - Olympic Marseille X2 --> link
-
giigz
veterán
Na 200-bol 28k varhato
-
Daniel Alves
őstag
ezt meg sem hallottam
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
a mai kosártuti a Fenerbahce 1,55 környékén... meglátjuk
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Kb. ez a szelom is ennyi volt
-
nagyúr
-
ANDROID???
addikt
Hoki mostanra?
Skelleftea
Lulea
Modo D
FrölundaKöszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz ANDROID??? #43376 üzenetére
ha a nyerteseket írtad...pont ilyen szelóm van....(ja nem a luleat nem játszottam)
ku'''a ég a 2.x-is meglenne,ha a traktort elértem volna...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Algotis #43375 üzenetére
Egy csapat 11 játékosból áll nem kettőből. Elhiszem hogy ők a húzóemberek, és megértené az ember hogy a nagyobb csapatok ellen így alulmaradnak, de hogy egy jóval gyengébb csapattól is kikapjanak most már mondhatni rendszeresen háát.....
Mellesleg másik dolog, hogy azért mert a csatárok hiányoznak, és elmarad a gólzápor, vagy a gólszerzés, az nem mentség arra hogy a védelem is összeomlott tavalyhoz képest.Mellesleg más.
Ma a Bilbao rúg vajon gólt? 1.80 a GG késztetést érzek hogy megtegyem[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
zolee5016
őstag
Még a Modo-nál lehet inkább a V-kellett volna...
skelleftea nem igaz 5 vereség után is bénázik....és ezek vezetik a bajnokságot[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Franciaország- Spanyolország 7.90
Ejj de bennem van hogy ez x-lesz
-
-
janos1988
addikt
Oké elég volt. Raktam egy normálisat. 10k -> 35k. Este kiderül...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
zolee5016
őstag
válasz stefyY #43387 üzenetére
hja közben számoltam én is....csak hirtelen 12x4 et----
Nade na ..ütöttek...hátha nem akarnak égni....
hehhhhe már 2-őt is....
Igen van még kör ,de kettéveszik őket....[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Virtuális 2k megy a Galatasary kosárra. Megy az odds lefelé
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
-
zolee5016
őstag
a Donbass kivégezte az Ska-t...D -ig gondoltam.....
A Brynas is érdekes eddig...Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz ANDROID??? #43392 üzenetére
le is hagytam...instabill csapat.....de van még 1,5 harmad....
A MODO félős ,hogy H lesz....[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Az Örebro meccs miért lett félbeszakítva?
-
giigz
veterán
Barcelona -11 elég value lehet 2,03-ért
-
zolee5016
őstag
jó megérzés volt az ószert nem megjátszani....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest