Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
válasz everest140 #187399 üzenetére
Nekem 5 ezerből 19-t hozott , de igazad lehet biztos sokaknak betett a góltalanság.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Enigma1945
őstag
Vamos Ronaldo VAMOOS❤️❤️
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
pohár
félisten
válasz Enigma1945 #187402 üzenetére
nekem minimum 6 szöglet kellene a portugáloktól, de eddig gatya
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
M1995
aktív tag
Mai tipp Németország. Már továbbjutók, azért hazai tornán csak odateszik magukat ezen a meccsen is.
-
M1995
aktív tag
F1 tipp gyorsan még: Verstappen nyer
-
M1995
aktív tag
F1 jó, német bukta, magyar élő 4x sikerült.
Hétfőre spanyolok!
-
M1995
aktív tag
Spanyolok nyereményből:
Liberté, Égalité, Mbappé! Szóval franciák és angolok.
Másiknak Ausztria meglepetés, szép odds. -
Devsey
tag
Én hiszek az U20 női kéziseinkben, hogy megnyerhetik az egész VB-t
2021-ben U17ként simán megnyerték az EB-t, szoros meccsük se volt
2023-ban U19ként megnyerték az EB-t, 1 szoros meccsük volt, a franciákat csoportmeccsen csak 1 góllal verték, ők problémásak lehetnek most is
A döntőben a dánokat 35-26ra verték.
13:30kor játszanak a dánokkal, remélhetőleg sima győzelem lesz megint
Én nem rakom, nem szívesen mozdulok ki a tenisz komfortzónámból, de ajánlom[ Szerkesztve ]
-
Siki7
újonc
Tippmixpro biztos fogadás:
Franciaország legalább 2 gól különbséggel nyer - 2,10 Speciális fogadás, promózott fogadások között.
Közben sima Lengyelország (+1,5) - 2,14, Ázsiai hendikep -1,5 - Rendes játékidő
-
Devsey
tag
válasz Siki7 #187410 üzenetére
Ez nagyon jó, csak ha ezt észreveszik, akkor minimum törlik mind2 fogadásod, de még lehet ki is basznak. Ez tuti tiltva van részvételi szabályzatban.
De szóljatok ha tévedek.
Ezt max úgy éri meg megpróbálni, hogy egyiket tippmixpro-n másikat tippmixen vagy vegason vagy bárhol máshol rakod. -
M1995
aktív tag
FC Tokyo
Cerezo Osaka
Fukuoka - Yokohama GG
Kawasaki - Shonan GG
Belgium
szlovák - román X -
tisn
addikt
tegnap angolok, ma belgak szopattak
-
Devsey
tag
Nekem eddig tetszik ez az EB
A 36 meccsből 27-et tettem 2esélyben, abból csak 1 ment el, a Belgium-Szlovákia
További 2-3 meccset nem mertem, pedig azok is jöttek volna
Remélem másnak is sikeresen pörög eddig[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz alex devil #187416 üzenetére
ok is, de azzal ovatosabb voltam.
-
M1995
aktív tag
Na ez már jó, vezetnek a németek kettővel. Ráadás aprós Havertz és Musiala gól is kész.
-
M1995
aktív tag
Spanyolország & Morata gól
-
fekomat
tag
Nektek megy a tippmixpro oldala?
Én sem mobilról, sem asztali gépről nem érem el, az alábbi hibaüzenetet kapom
[kép] -
M1995
aktív tag
válasz fekomat #187427 üzenetére
Előfordul az ilyesmi, nekem egyszer olyan volt valamelyik oldal betöltött, csak használni nem lehetett. Mintha lefagyott volna. Kiderült mivel Safarihoz van reklámszűrőm, ami a cookie elfogadás-elutasítás felugrót blokkolta és az oldal nem csinál semmit, amíg valamelyikre rá nem nyomsz, de ugye nem láttam. Eszembe jutott az adblocker, betöltöttem anélkül az oldalt, elutasítottam a sütiket, adblocker vissza és úgy már jó volt. Szerencsére 100-ból 99x nem kell így játszogatni, mert jól kezeli az oldal. Az egész cookie szabályozást úgy kellene, hogy a böngésző intézze user helyett, ami most van az agyrém.
Néha DNS hiba, vagy tanúsítvány probléma, érdemes rákérdezni fórumon amikor nem megy valami, azzal is lehet szűkíteni a hibát ha tudod másnál más szoftverrel jó.
TippmixPro-t én bojkottálom, amíg nem vesznek egy rendes honlap sablont, a mostani egy katasztrófa szerintem.
-
Devsey
tag
válasz sherlock82 #187423 üzenetére
Igen? Hmmm, én félek tőlük, lehet jön mind2, alap esetben esélyesebbek, de én kihagyom
Bublik idén füvön nem sokat mutatott, Mensik meg már szívatott meg téged De igen, ennek jobban jönnie kéne
Purcell 2 napja döntőt játszott, ilyenkor sokszor simán kikapnak játékosok, ha 1 héttel korábban játszotta volna a döntőt...
Struffot sajnálom eddig, filóztam rajta, de nem mertem[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
Felkészülési meccs
Celtic 2.5 gol fölé
Videoton ( vagy fehérvár nem tudom éppen mi a nevük ) nyer az Ajka ellen.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok!
Éveken át használtam a bet365-öt amíg ki nem vonultak.
Mi az amit ajánlotok helyette? Tippmixpro? Vagy esetleg van jobb oldal?
Alapvetően motorsport eseményekre és teniszre fogadok.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
M1995
aktív tag
Ulsan
spanyol - német X -
pohár
félisten
válasz Motion_Blur #187434 üzenetére
én pár crypto kaszinón is fent vagyok, de az odds/kínálat közel sincs olyan, mint a bet365 volt...
most Unibeten nyomom, csak ott mindig változik az URL a banolások miatt, de ez a legkevesebb, ennyi bonyodalom beleférGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
M1995
aktív tag
Német kapufa után sikerült élőben is a döntetlent elcsípni. Megpróbálom a francia meccsre is.
-
M1995
aktív tag
Négyből három jó lett.
Avispa Fukuoka
Kolumbia & Malmö -
Agyrák666
aktív tag
Há ez a tippmix bónusz egy rossz vicc.
7x megforgatni minimum 1.8-as oddson.. wtf[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Már későn szólok, esti meccs után lefekvés előtt találtam egy jó tippet: Argentína nyer Kanada ellen kapott gól nélkül. Sikerült.
Ma hollandok jussanak döntőbe!
-
bazsimano
őstag
válasz M1995 #187444 üzenetére
igen, az jó tipp volt, de sajnos ez a copa america most tökre elfelejtődött nálam, tudtam, hogy van...egy kétszér még csoportkörbe fogadtam is es jött is...de pl, tegnap is teljesen kiment a fejemből....
Mára gondolatok:
slovan bratislava hazai over 1.5 (1.57x)
riga fs 1.43x
ludogorec golszam over 2.5 (1.82x)
holland angol ggen ezeket neztem ki per pillanat
hajra -
Agyrák666
aktív tag
Holland tovabbjutas all in Klárikám?
-
csabikaV
újonc
-
Örni
senior tag
A foci megcsúfolása ez az angol válogatott, de ez az egész EB egy vicc
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
M1995
aktív tag
Anglia is ma kezd el focizni. Bukta tipp. Annyira nem jók rájuk tegyek, viszont annyira nem is bénák, hogy ellenük? Hosszabbítás, Bellingham csodagól, büntető párbaj, hátrányból fordítás, valahogy mindig tovább egészen a döntőig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest