Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyrák666
aktív tag
válasz Soulfly842 #187500 üzenetére
Siman.
Most rakaptam a bonuszokra. Vegason azt el lehet jatszani, hogy beutalok 50k-t, megkapom a bonuszt, sajat penzem visszautalom a szamlamra, es a bonusszal szorakozom tovabb?
-
M1995
aktív tag
Dél-Korea tipp: Pohang 2x
-
Agyrák666
aktív tag
Holnapra:
-
Mardel
őstag
Még csináltam egyet. [kép]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
sherlock82
senior tag
Ezek után bármilyen sportfogadás teljes lutri. nagyobb mint volt.
https://kaszinomester.com/ezek-normalisak/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0eZB00PurrusYAkUAVfC_QhwIPFiRBKHGnNm5zj-GOXGIIEP8rT7JdRdI_aem_DPw-ceufJBPuF_KQvqNLAw
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Agyrák666
aktív tag
válasz sherlock82 #187520 üzenetére
Nem latok ebben semmi csunyat.
2) Az olimpia mennyit szamit fociban? VB, EB, Bajnokok Ligaja..Europa liga is mar egy viccnek szamit, erre bevezettek a konferencia ligat vagy mi az istent, hogy a huszadrangu noname csapatoknak is lehessen szurkolni. Lasd nerencvaros.
-
sherlock82
senior tag
-
rwin5
őstag
sziasztok, most tapló mód nem olvasok vissza, hogy volt-e erről szó, de volt itt a topicban akinek ez szemet ütött?
u19-es csapat kiállt egy felnőtt ellen barátságosba, és rongyosra lettek verve? vagy csak az odds lehetett tévesen feltüntetve? egyik csapatról sem tudok semmit, de ez akkor is ilyen wtf
-
sherlock82
senior tag
válasz rwin5 #187523 üzenetére
Eddig nem volt téma, de szoktam nézni a német csapatok felkészülési mérkőzés eredményeit.
Pár napja a Dortmund kapott ki egy thaiföldi csapattól 4 - 0 . ra
Teljesen irreális eredmény. Nyári felkészülési mérkőzés, kerüld az ilyen meccseket mindenképpen.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
M1995
aktív tag
Az a probléma, hogy minden bolondságra lehet fogadni, aztán csodálkozás bohóc meccseken érdekes eredmények születnek. Top ligák, BL, VB, EB milliomos focistái kevésbé bundáznak, de az emberek a chilei másodosztályra is fogadni akarnak, az irodák pedig mindenképpen nyernek, ha papírforma, ha érdekes.
-
rwin5
őstag
válasz M1995 #187525 üzenetére
Szerintem lassan 10 éve volt egy mély pontom a sportfogadással kapcsolatban, akkor nagyon rá voltam kattanva. Emlékszek, fogalmam se volt a csapatokról, csak arra akartam ébredni, hogy a hajnalban rakott meccsek reggelre hoztak-e pénzt vagy se Szerencsére azóta sikerült totál elhagyni a sportfogadással való káros-szenvedélyem.
-
Agyrák666
aktív tag
100k bonusz milyen gyakran szokott lenni tippmixpron?
-
M1995
aktív tag
Legyen egy foci is azért:
1,8 odds Thun nyer & Vaduz góljai 1,5 alatt
-
rwin5
őstag
m4 sport1-et hol lehet nézni telekomon? sehol sem találom a csatornalistában, pedig kéne lennie
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Nyert mindhárom tegnapi szelvény.
Valeranga - Renheim GG és 2,5 felett 1,7x
olimpiáról is összeszedek valami papírforma kötést, kézi, kosár -
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Megpróbálom ismét be-be írogatni a gólos tippeket. Annyi változott, hogy néha szoktam 2,5 under tippekkel is próbálkozni.
Mai próbák:
OFK Belgrád - FK Odzaci kevesebb, mint 2,5 gól, odds: 1,70xAl-Ahly (EGY) - Ceramica Cleopatra 2,5 over, 1,61x
-
lord_m
senior tag
válasz sherlock82 #187539 üzenetére
Köszi!
De ahogy anno is, inkább utólag, mert simán lehet, hogy nem jön be. -
Devsey
tag
Vegason is törlik a teniszmeccset, ha feladja valaki meccs közben? Tippmixpro-n ugyebár igen
-
Devsey
tag
válasz Soulfly842 #187542 üzenetére
Tippmixpro-n biztos, hogy törlik, akármikor van
Pár hete valaki meccslabdánál adta fel és törölték
07.19-én Rune feladta a vége felé és töröltékTippmixen nem tudom, hogy milyen eredményt állapítottak meg ezekre, lehet ott megadták annak, aki tovább ment, nem tudom ott hol kéne ellenőrizni az 1 hétnél régebbi eredményeket
Ezért kérdezem, hogy Vegas-on mi a szabály, mert ha ott nem törlik, akkor máshogy állok hozzá😅Szerk.:
Megtaláltam a súgóban:
"Feladás
Teniszben egy adott mérkőzés attól a pillanattól lejátszottnak minősül, hogy az első játék befejeződött. Ha valamelyik fél az első játék befejezése után például sérülés miatt nem képes folytatni a meccset, akkor kénytelen lesz feladni a játékot."Akkor ott óvatosan kell fogadni...
[ Szerkesztve ]
-
Devsey
tag
Tippmixpro akkor nagyon nagy előnnyel indul nálam, mert a legnagyobb rizikófaktort, a sérülést így kiveszi a kockázatból, már ha van esze a játékosnak és feladja
Külön csodás így, hogy a main accom korlátozva lett...
Tegnap nagy tétes Vegas -nál tett teniszmeccsnél ápolásnál jöttem rá, hogy nem is tudom ott mi a szabály, még jó hogy nem lett gond belőle[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Mai olimpiai tippek eddig rosszak:
a görögök kikaptak kosárban, második negyedben összeomlás
másik szelvényen magyar nők csak döntetlen kézibenGondolkozok egy javítón, szerintetek a Fradi nyer idegenben is vagy már mindegy első meccsen ötöt rúgtak. Fenerbahce kötés kiadna egy 2x szelvényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest