- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
McCartman
őstag
-
-
wmarci
senior tag
Olasz meccs így tetszik
Sárga szerintem már 90 perc alatt meglesz. A bolgár tippet én is láttam egy külföldi tippster-nél.(1,65x)--ez a 4 együtt elég szép odds. 14x Mondhatni bejövős!
A francia meccsre nem fogadok, mert azt élvezni szeretném, és persze hogy a gallok menjenek tovább.
-
b3Ro
senior tag
Írnál egy szösszenetet, h miert olyan biztos a Bulgar....
A multkor, h jol emlekszem, azt irtad, h szét van esve a csapat, a jatekosok nem férnek meg egymás mellett stb.-----
(#5059) C@l@mbus: A helyedben egy ilyennel próbálkoznék
Ezzel se járnál rosszul, és nem ütik egymást.
Németo. nyer és nem kap gólt 1,83
Szöglet 9 over 1,5010000Ft ----> 27400Ft
-
B-L-A-C-K
titán
Ok:
Mindegyikbe ezt a kombinációt rakom bele, és tippmxel nézem amit lehet:
74 Németország - Görögország 4.80 D
94 Németország - Görögország: A mérkőzésen 4,5-nél sárga lap lesz 1.70
96 Németország - Görögország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.75odds: 14.28x
145 Spanyolország - Franciaország 3.35 D
165 Spanyolország - Franciaország: A mérkőzésen 4,5-nél több sárga lap lesz 1.77
167 Spanyolország - Franciaország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.62odds: 9,61x
207 Anglia - Olaszország 2.90 D
227 Anglia - Olaszország: A mérkőzésen 4,5-nél több sárga lap lesz 1.73
229 Anglia - Olaszország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.70odds: 8,53x
Természetesen ha neten csináljuk az oddsok is jóval barátibbak....
-
b3Ro
senior tag
Szorzó szempontjából igaz, hogy rosszabb, de én több esélyt látok, h az 1. félidőben x. Igaz ezt nem raknám meg a holnap meccsre. De, pl. az Angol - Olasz 1.feli. x + 4,5 sárga + 10,5 szöglet simán vállalható, és ez is adna ~7x szorzót.
B-L-A-C-K: értelek, bar ugyanúgy elmehet a második félidőben is a hosszabbítás. lásd mai meccs.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez mit jelent, hogy:
- Hmm... nem is olyan hülyeség!
- Hmm... elgondolkodtató de veszélyes!
- Hmm... te kurv@ hülye vagy!Amúgy múltkor is 4 döntetlen jött így csoportkör után...Azaz bőven plusz, persze ez lehet most nem így lesz, de ha csak 1x jön tegyük fel 10 ezres/db tétnél az is 30 ezer plusz...
-
Daniel Alves
őstag
Valamiért de pont a németektől félek a legjobban! :S
Nehogy elhigyje a görög válogatott hogy van keresnivalója mert akkor gáz vanOFF: Nekem 425$ volt a legnagyobb tétem de nagyon hajt hogy valami hasonlót tegyek én is mint te.
Elvileg sima papírforma de vigyázzunk vele.Mellesleg nem érné meg jobban az SB-n tolnod? Ott legalább bónusz pontokat is kapnál...
-
anonymus89
addikt
Pedig igencsak szép nyeremény volt.
Itt a friss szerencsemix. -
C@l@mbus
csendes tag
Értesítjük ön nyert kedves Umek7 nevű felhasználó.
Először is szeretnénk gratulálni,nyereménye nagyra becsült Black (Allias K ügynők ) tagunkkal meg ihat egy pohár whiskyt,a saját költségére az Eb-s csajok rúdtánc bemutatója közben.
Ez egy automatikus válasz kérjük ne válaszoljon.
-
bmath
csendes tag
Persze, nyilván benne van a pakliban, ez is kétesélyes dolog, mint a mixek többsége (vagy 3 esélyes, momentán ez a tipp csak 2).
Ugyanakkor én nem keverném ide a MU-t, ez az angol válogatott, valamivel másabb a felállás. Mindemellett biztos, hogy bántja az eltiltás, és hajtani fog azért, hogy mérkőzésen megvillanjon, jó teljesítményt nyújtson!
Ha bejön, akkor bejön, ha nem, akkor nem. 2,3-as oddsért szerintem nem olyan rossz. -
pohár
félisten
én is, remélem góllal debütál az EB-n, és továbblövi ezeket a szerencsétleneket
84 *(0-1) Ukrajna - Anglia V 1,20
104 Svédország - Franciaország V 1,52
121 Svédország - Franciaország: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz V 1,98
100 Ukrajna - Anglia: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz V 1,70Eredő odds: 6,13958
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 3070 Fttúlságosan nem részletezném, a franciáknak nyerni kell ha el akarják kerülni a spanyolokat, ergo támadni fognak, a svédek már csak azért is odacsapnak nekik majd, az angolokkal ugyanez a helyzet, sőt, ha most kikapnak, akkor búcsúznak, de egy X belefér nekik (és mennek a "spanyolokhoz"), ezért csak óvatosan inkább X2-re húztam
na Sousa kikapott ettől a suhanctól, ez minimum két sört ér a Belgában
-
GergőBp
tag
Fúú.. ez nagyon jó oldal. Köszönöm szépen a segítségedet
Egy kombinációnál, ha megrakok egy 3/4-est.. legyen 100 forint a tét. Akkor fizetek 400at. Az odds-nál legyen mindegyik 2,00. Akkor ugye összejön egy 16os szorzó. Elmegy egy, akkor is marad a 16os szorzó, vagy akkor csak 8 lesz? Ja, ilyenkor a 100 forintot szorzom meg a végső odds-al, vagy a 400at?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!