- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Valid sajnos! Nekem szinte mindenhol, mindent elb*sztak, pedig "komoly" vállalkozóval építtettem, számla, garancia, szerződés stb. Gariban mondjuk egy részét javították, de abban sem mindig volt köszönet. Végül sok dolgot megcsináltam magamnak inkább. (nem miniház volt, de ez most mindegy) Egy ilyen mini házban az a jó, hogy lehet fából csinálni. Fával szépen lehet dolgozni DIY is, ha nem sajnálod arra a pár szerszámra a lét, amivel könnyen megy a munka (egy jó gérvágó fűrészgép, körfűrész, fúró stb.). Nem tudom Te hogy vagy vele, de magam részéről a fával szívesen dolgozom, még le is nyugtat a napi stressz után, viszont a durva melókat nem csinálom meg, ahhoz már nincs idegrendszerem (betonozás pl.). Illetve rettentően utálok vassal dolgozni, azt is kerülöm. Ezeket meg kell fizetni, de még így is sokkal jobb lesz, mert sajnos hiába a profi kivitelező cég, ha neki sincs már rendes szamunkása aki lelkiismeretesen dolgozik. Belesz*rnak mindenbe sajnos, aztán kifizeted a rengeteg pénzt és sz*r az egész. Nálam sem a pénz volt a motiváló ok az sk. munkákra, hanem az, hogy akkor legalább meg lesz csinálva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Witcher topik
- Marathon (2025)
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Smart home kiarusitas
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest