Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Valid sajnos! Nekem szinte mindenhol, mindent elb*sztak, pedig "komoly" vállalkozóval építtettem, számla, garancia, szerződés stb. Gariban mondjuk egy részét javították, de abban sem mindig volt köszönet. Végül sok dolgot megcsináltam magamnak inkább. (nem miniház volt, de ez most mindegy) Egy ilyen mini házban az a jó, hogy lehet fából csinálni. Fával szépen lehet dolgozni DIY is, ha nem sajnálod arra a pár szerszámra a lét, amivel könnyen megy a munka (egy jó gérvágó fűrészgép, körfűrész, fúró stb.). Nem tudom Te hogy vagy vele, de magam részéről a fával szívesen dolgozom, még le is nyugtat a napi stressz után, viszont a durva melókat nem csinálom meg, ahhoz már nincs idegrendszerem (betonozás pl.). Illetve rettentően utálok vassal dolgozni, azt is kerülöm. Ezeket meg kell fizetni, de még így is sokkal jobb lesz, mert sajnos hiába a profi kivitelező cég, ha neki sincs már rendes szamunkása aki lelkiismeretesen dolgozik. Belesz*rnak mindenbe sajnos, aztán kifizeted a rengeteg pénzt és sz*r az egész. Nálam sem a pénz volt a motiváló ok az sk. munkákra, hanem az, hogy akkor legalább meg lesz csinálva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest