Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Biggabi76

tag

Vasárnap írtunk a Tidal supportnak. Egyébként vasárnap este óta nálam működik. Ezt a választ kaptam tőlük:

Helló,
    Szeretnénk hallani a TIDAL ügyfélszolgálati csapatával kapcsolatos tapasztalatairól. Kérjük, szánjon néhány percet egy egyszerű kérdés megválaszolására az alábbi linkek valamelyikére kattintva.
    Felhívjuk figyelmét, hogy megjegyzéseit nem tesszük közzé nyilvánosan, és ez nem váltja ki az ügynök válaszát.

Hogyan értékelné a kapott támogatást?
    Jó, elégedett vagyok
    Rossz, elégedetlen vagyok
    Itt egy emlékeztető arra, hogy miről szólt a jegyed:

Andy A. (TIDAL)
    2023. december 3., 20:05 EST
    Szia,

Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a TIDAL ügyfélszolgálatával.

Nagyon rövid kimaradást tapasztaltunk, amely átmenetileg befolyásolhatta egyes előfizetők streamelési képességét. A probléma gyorsan megoldódott, és most már sikeresen bejelentkezhet, és hozzáférhet az összes funkcióhoz.

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük türelmét.

Köszönöm,
    Andy
    TIDA támogatás
    X @TIDALSupport | TIDA GYIK | support@tidal.com
    vgy.me

Andy A. (TIDAL)
    2023. december 3., 18:17 EST
    Szia,

Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a TIDAL ügyfélszolgálatával.

Sajnálattal halljuk, hogy lejátszási problémákat tapasztal. Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban kivizsgálhassuk, kérjük, adja meg a következő információkat:

Hibaüzeneteket kap? Ha igen, melyik?Amikor ez megtörténik, van egy forgó kerék?Ez minden tartalommal történik?Kérjük, csatoljon képernyőképeket a következő kimenetről:Használja a www.speedtest.net oldaltLátogasson el https://www.whatismyip.com/ oldalraNyissa meg a http://www.whatsmydnsserver.com/ webhelyet , és kattintson a "Nyomja meg a DNS-kiszolgáló(k) ellenőrzéséhez" gombra.
    Miután megkaptuk ezeket az információkat, felülvizsgáljuk csapatunkkal.

Köszönöm,
    Andy
    TIDA támogatás
    X @TIDALSupport | TIDA GYIK | support@tidal.com

Új hozzászólás Aktív témák