Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopapy
tag
Csak ötletként.
Alapvetően csak egy sima médiajátszónak vettem egy Rasbperry Pi4-et. Nézegettem bővítőkártyákat, találtam 192kHz/24bit képes Burr Brown chip-pel szerelt panelt, de láttam ESS Sabre chipest is. Ezen felbuzdulva megnéztem tud-e streamet a Rasberry. A TIDAL 2 kiegészítővel igen, működik is. Meg is rendeltem hozzá a DAC panelt, így közvetlenül mehet az erősítőre RCA kábellel.
Az alap gép táppal, dobozzal 20 eFt.+ 16 GB-os micro sd kártya amire LibreELEC+KODI ment fel 2,5 eFt. A DAC panel (amihez kell másik doboz) dobozzal 18 eFt. Az egész nagyjából 40 ezerből megvan és így lesz egy használható hálózati lejátszó egész jó hanggal. Ami médialejátszó is, így a saját zenéimet is tudom hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest