Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Tibu966
üzenetére
Én is kipróbáltam z-rammal 0 kb-tal és 512 MB-tal (tehát z-ram nélkül). Utóbbival több weblapot bír memóriában tartani.
Illetve én főleg a coub.com - weekly-t nézegetem referenciaként, ha be van kapcsolva a swap (512 mega), akkor jóval később lép ki a firefox, tehát többmindent tárol a memóriában.
Mellesleg át szoktam nézni a Redmi note 2 topikba, ott is írták, hogy kb. 400 mega swap bekapcsolásával lényegesen javul a multitask képesség.
-
nyisziati
veterán
válasz
Tibu966
üzenetére
Köszi az infókat. Az az igazság, hogy én már a váltáson gondolkozom, ha minden jól megy, júliusra megvan az utód. Addig már nem akarok mókolni vele, túl nagy meló lenne. Túl sok progi van fönn, jelszavak, beállítások, képek, videók stb. 1,5 hónap alatt nem akarom ezt kétszer lejátszani. Így is biztos lesz egy hétvége.
De nektek sok sikert hozzá, remélem sok örömötök telik majd ebben a romban. Idővel biztos kiforrja magát. Sajnálom, hogy nem egy éve jött ki, mert akkor váltottam volna, de most már nincs értelme.
Mindenesetre még egyszer köszi!

-
-
helixP
nagyúr
válasz
Tibu966
üzenetére
Jaja, BT-valóban bugos, sajna Headsetet nem látja.
GPS-nél egydarabig semmi, aztán szépen működött, mondjuk sok időm nem volt, talán majd délután, de ilyet és ennél jobbakat tud egyelőre. Nem tudom mikor volt utoljára in use 7 db műhold, és 2-3 is 30 jelerősség felett.
Aztán lehet, hogy tönkremegy (bár mobilnet most is volt alatt, nem tudom, hogy függ össze).A felület szép, és gyorsan fut, bár a memória néha 100 alatt van, ha ez valakinek fontos.
Nekem hiányzik a gravity, a kopogós értesítés. Mondjuk ezzel még egyáltalán nem reboot-olt még.
Még kap pár napot, meglátjuk. -
dilipapa
csendes tag
Ha hozzászólhatok...
Korábban én is sokat görcsöltem a system-be való írással. Én is a kelzsoca féle root-ot használom, de nekem minden problémám megoldódott, mióta az ES File explorert használom. Az explorerben a beállításoknál be kell kapcsolni a root explorert, (esetleg az r- rw- x- tulajdonságokat) és lehet bemásolni, törölni, átnevezni, meg amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- iOS alkalmazások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung kuponkunyeráló
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Orvosi kérdések
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi