- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
cornail
csendes tag
Kicsit rosszul fogalmaztam, arra voltam kíváncsi, h a lenovonál kell-e vmi garancia átírást, áthozatást magyarországra, stb. csinálni (esetleg kell-e hozzá számla vagy garpapír, amit erősen kétlek az eddig hallottak alapján). Valamint, hogy attól, h belgiumban lett érvényesítve, magyarországon is munkadíj-mentes-e a javítás (dell-éknél pl itt van a svédcsavar, h azt leszámolják, ha nem hazánkban vetted).
De azt vettem ki a válszodból, h semmi ilyen probléma nincs. Csak lopott ne legyenA másik kérdés, fizikailag is a Neumann János utcai központba lehet vinni javításra a gépeket? Mert az ott van a műegyetemnél, ahova járok, ami tutijó.
-
cornail
csendes tag
ebay-en találtam egy t60-at, német tulajjal, amire a lenovo szerint 2010-ig van gari, és belgiumban érvényesítették.
tegyük fel, hogy megveszem. ekkor ha besétálok pesten a központi ibm szervízbe, élni fog ez a hároméves garancia nekem is?
Aktív témák
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest