Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
- 

jippa aktív tag Üdv! 
 Akit esetleg érdekel:
 Az 1547. Hsz-ban bemutatott repedést a könyöktámaszon nem csinálják meg gariban. Valszeg az alulról túlhúzott csavar miatt pattant el a kasztni, de törésre, repedésre nem vonatkozik a gar. 
 Pedig:
 This product has a special bid three year limited warranty. This product is entitled to parts, labor and on-site repair service (9x5 next business day) in approved locations. 
- 

jippa aktív tag sssent-nek köszönöm a választ. Az X32 nálam családtag, ha leejtettem volna, nem tudnék itt segítséget kérni, mert előbb ugrottam volna ki az autóból 120-nál. 
 Esetleg olyan ember véleményére is kiváncsi lennék, aki járt már hasonló cipőben, vagy közeli ismeretséget ápol az IBM szervízzel. Előre is köszi. 
- 

jippa aktív tag Üdv! 
 A szakértő Hölgyek/Urak segítségét szeretném kérni. A tavaly vásárolt X32 kéztámaszának bal alsó sarkánál a képen látható módon (remélem jól szúrom be), egyik napról a másikra magától elpattant a fekete műanyag. Érdekelne, hogy garis problémáról van-e szó. Előre is köszi. ![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/thumb/070201/DSC00205_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) 
- 

jippa aktív tag válasz  ferkoboy

üzenetére ferkoboy

üzenetéreNekem egy X32-m van, nem a legújabb típus, de a gép pillekönnyű (1,6kg), gyors (1.8 PM), hűvös (eddigi rekord a procinál 51 C), halk (pl. szövegszerkesztés közben fe sem pörgeti a ventit) és úgy egyébként is nagyon egyben van. Ha szélsőségesen sokat mozgatod a gépet, akkor az X széria kitűnő (a legjobb??) választás. Az üzemidő akksival 5 1/2 óra automatikus energiagazdálkodás mellett, ha leszabályozom a procit, akkor egy órával is többet tud (igaz, 4.8AH akksi van benne, nem a 4,4-es). Ami még fontos lehet, hogy némelyik x-szériás lapiban 1,8 inches (4200rpm) hdd van, ami jelentősen képes visszafogni a teljesítményt, de növeli az akkus üzemidőt. Nekem a teljesítmény volt a fontosabb... 
 [Szerkesztve]
- 

jippa aktív tag Nem müxik, nincs battery maintenance az update után sem. Valsz. az akku elektronikája nem vágja ezt a fícsört. Kár. 
 Blyan: Igazad van! Ha a lustaság fájna, minden kedves fórumozó hazáig hallaná az ordításomat. (Debrecenből) 
 [Szerkesztve]
- 

jippa aktív tag Rajta vagyok a témán, de az installer 215 Mb frissítést javasol, ez 1Mbit mellett el fog tartani egy darabig. Ha elkészül, jelezni fogom, hogy megy-e a battery maintenance. Addig is köszi mindenkinek a sok értékes tanácsot.  
- 

jippa aktív tag A gép majdnem ua., mint a linkelt. Ebben Mobility Radeon van (16Mb), és ''sajnos'' az akku sem ez, hanem 4,8 AH-s (5 óra és 10 perc  ) . Dokkoló viszont nincs. ) . Dokkoló viszont nincs.
- 

jippa aktív tag Köszönöm a gyors választ! 
 A gar 2008 közepéig szól. Úgy vettem ki az áruházi főnök szavaiból, hogy egy külső cégtől származott a laptop, amelyik továbbadta annak, amelyiktől én vettem. Gondolom a gari onnantól kezdve ketyeg, hogy az egyik cég eladta a másiknak. De ez csak tipp. Mindenestre jó érzés, hogy még 2 és fél évig garis a lapi. Főleg, hogy az ár is alkuképes volt. Tényleg, br. 270k jó ár volt érte?
- 

jippa aktív tag Üdv a szakiknak! 
 A múlt héten vettem egy Thinkpad x32 notit az egyik nagy áruházban (kiállított darab volt, 1.8 centrino, 40Gb 5400 rpm, Mobility Radeon) és a bolt 80 ezerért árulta a saját +4 év garanciáját. Nem kértem a gart. Viszont, ha beírom az IBM oldalon a szériaszámot, kiírja, hogy a gépre 3 év gar vonatkozik, ami 2008-ban jár le. Ilyenkor mi a helyzet? 
 Előre is köszi a segítségért!
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) .
 .

) . Dokkoló viszont nincs.
 ) . Dokkoló viszont nincs.