- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Az teljesen normális, hogy a maximális kapacitás így kopik. (Olyan bajom is volt, hogy új akku, első ciklus után 84Wh design capacity mellett 79Wh maximal capacity, a hatcellás, amivel érkezett a vas, pedig az első ciklus után design cap. 56Wh, max cap. 59Wh, valahol a 15. ciklus körül esett 56Wh alá, most, 140 ciklus környékén 42Wh környéke)
Lenovo programok kiírják a gyártás dátumát és a ciklusszámot is. (ilyesmi megoldást keresek épp Ubuntura - ami nem csak kapacitást tud) -
Scalpel
senior tag
Úgy tudom, hogy Li-ionos és Li-polimer akksikat nem szabad 100%-ra lemeríteni, és nem szabad 100%-on tárolni se, bár ezt a beépített elektronika tervezett kisüléssel úgyis ellensúlyozza, mert nem tesz nekik jót. Mondjuk örömmel hallom, hogy valaki rácáfolt
.
Én úgy jártam egyszer, hogy töltés közben jött egy áramingadozás, és az addig meglévő majd 56Wh leesett 52-re... most már valahol 51 körül járhatok.
Mondjuk emlékszem, laptopinfos srác mondta, hogy ha nagyon leesik az akksi kapacitása, akkor csináljam meg amit Te is csináltál. Nem tudom. Te vagy az elő példa, hogy működhet. Majd az időkről számolj be kérlek, hozott-e javulást?
Akksiknak valóban nem tesz jót a nagy hőingadozás, de a Li-os akksiknak a magas hőmérséklet sem.Bennem a Win 7 kelt azonnali birtoklási vágyat. Próbálkoztam dual bootos rendszerrel én is, de lusta vagyok állandóan újraindítani, ezért igyekszem egy OS-t megfelelően gyorsra behangolni. Néha sokára sikerül...
A linuxszal egy bajom van, hogy az office 2007-es formátumok támogatottsága nem elég jó. De ha tudnék valahonnan Novell SUSE Enterprise licence-et szerezni, mert abban MS támogatású OpenOffice van, így teljesen támogatja a 2007 formátumait, akkor meggondolnám a váltást.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- HBO Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest