Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Az teljesen normális, hogy a maximális kapacitás így kopik. (Olyan bajom is volt, hogy új akku, első ciklus után 84Wh design capacity mellett 79Wh maximal capacity, a hatcellás, amivel érkezett a vas, pedig az első ciklus után design cap. 56Wh, max cap. 59Wh, valahol a 15. ciklus körül esett 56Wh alá, most, 140 ciklus környékén 42Wh környéke)
Lenovo programok kiírják a gyártás dátumát és a ciklusszámot is. (ilyesmi megoldást keresek épp Ubuntura - ami nem csak kapacitást tud) -
Scalpel
senior tag
Úgy tudom, hogy Li-ionos és Li-polimer akksikat nem szabad 100%-ra lemeríteni, és nem szabad 100%-on tárolni se, bár ezt a beépített elektronika tervezett kisüléssel úgyis ellensúlyozza, mert nem tesz nekik jót. Mondjuk örömmel hallom, hogy valaki rácáfolt
.
Én úgy jártam egyszer, hogy töltés közben jött egy áramingadozás, és az addig meglévő majd 56Wh leesett 52-re... most már valahol 51 körül járhatok.
Mondjuk emlékszem, laptopinfos srác mondta, hogy ha nagyon leesik az akksi kapacitása, akkor csináljam meg amit Te is csináltál. Nem tudom. Te vagy az elő példa, hogy működhet. Majd az időkről számolj be kérlek, hozott-e javulást?
Akksiknak valóban nem tesz jót a nagy hőingadozás, de a Li-os akksiknak a magas hőmérséklet sem.Bennem a Win 7 kelt azonnali birtoklási vágyat. Próbálkoztam dual bootos rendszerrel én is, de lusta vagyok állandóan újraindítani, ezért igyekszem egy OS-t megfelelően gyorsra behangolni. Néha sokára sikerül...
A linuxszal egy bajom van, hogy az office 2007-es formátumok támogatottsága nem elég jó. De ha tudnék valahonnan Novell SUSE Enterprise licence-et szerezni, mert abban MS támogatású OpenOffice van, így teljesen támogatja a 2007 formátumait, akkor meggondolnám a váltást.
Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.