- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ne röhögj, jópáran komolyan aggódtunk, hogy átmegy az egész valami Acer-topikba, hogyaszongya, xasztok XD mizujs, nem pereg a venti XD csámibaj, heló it vok.
De úgy látszik, a végén mindnek sikerült beállítania a security chipet HDD-jelszóval. (Ez volt az eredeti oprendszer-törlés és a WinXP SP4 HU PistaEdition v3.4 RuLeZ feltétele után a második kötelező Thinkpad-beállítás.) S mivel hirtelen mind eltűntek, valszeg elfeledték a jelszót.
Sipi
-
Magnat
veterán
Nézegettem briósban meg energiagazdinál is ,de igazából nem jöttem rá az okára ... pl azt vettem észre, h hiába kapcsolom ki a speed steppinget setupban és kapcsolom maximumra, akkor is 1 gigán megy, ha programból thinkpad defaulton van ... viszont ami jobban zavar, az az, h thinkpad defaultban áram alatt a cpu adaptív módban van, de ennek ellenére eszében sincs felpörögni, bármit csinálok, 1 gigán megy (3 progi tesztjeit futtattam, az eredmények szerint is jóval lassabban megy, mint kéne). Viszont ha feltolom programból maximum perfomancera, akkor minden ok, annyit mérek minden teszttel, amennyit kell (nhc is 2.16-ot mutat ilyenkor, meg a sajátgépben is). Ha ezután visszaveszem thinkpad defaultra (cpu: adaptív), akkor az nhc marad 2.16-on, a sajátgép 1 gigát mutat, és most is jól szerepel a teszteken ... pedig semmiben sem különbözik most a gép a kezdeti, 1 gigán működő állapottól... érdekes, ez vhogy a t42p-men ezerszer flottabbul ment. Ki érti ezt?
-
^Clown
addikt
Közben kaptam egy tippet, hogy a T40p-ben valószínűleg ATI Mobility FireGL 9000 van, és nem a sima 9000-es, de lényegtelen az aero szempontjából, mert ez sem tudja (legjobb tudomásom szerint).
Hogy mi a fontosabb? Tudja a noti mind a kettőt, ezért kénytelen leszek várni, amíg felbukkan egy jó példány sajnos... Ha már egy viszonylag komoly összeget elköltök egy használt notira, akkor legalább ezt a két dolgot tudja
A legjobb egy X300-al szerelt T43 lenne, SXGA kijelzővel. Vagy létezik a T4xp sorozatból olyan, ami tudja az aero-t?
-
radamsky
senior tag
tudtam hogy valami hátulütöje van a dolognak
ez az akksi
mindegy , nem volt 700 dollár se a szállítással együtt, akkor is megérte. Ramom van kiveszem a másikbol.
ha a kezembe kerül megkereslek ugy néz ki április végen május elején lesz a kezembe. Akkor jön haza valaki az Usabol és a szép szememért elhozza, Bár szerintem csak a bill miatt kereslek, az akksit beszerzem valahogy.
-
Shadowfax
addikt
2db T43-nál fordult elő.
És egymillió T42-nél.macikos: Abban a hitben éltem, hogy fordítva van és a T2x jó volt, T4x még jobb, T60 a csúcs és onnan meg jött a Lenovo...
A T60 már teljesen Lenovo. Sőt, a T43 utolsó szériái is azok.
A Lenovo vs. IBM kérdéshez pedig tartom, amit korábban írtam: [link] -
Shadowfax
addikt
-
-
mdk01
addikt
Én sem foglalkozom vele használom ahogy szükségem van rá, persze ettől függetlenül lehet rá vigyázni mint pl. hidegben nem hagyom a gépet ha nem életbevágó mert károsodik az aksi de, hogy ki, hogyan, mennyire tölti vagy meríti az aksit sztem az élettartamot nem igazán befolyásolja.
Üdv.
-
TOZ
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest