- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
Scraffy
csendes tag
Hali!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy mikor elinditom a a laptomom(T61) a thinkpad-es "üdvözlő" képernyő után a képernyő elsötétül és nem csinál semmit a gép. Probáltam belépni a biosba meg a ThinkVantage gombbal is probálkoztam de ugyanúgy a fekete monitor fogad.
(eközben hallani hogy a gép megy meg látni a monitor széleinél hogy a képernyő is be van kapcsolva).
És ennek semmi előzményét nem vettem észre, este még rendesen használtam, másnap reggel pedig a fekete monitor fogadott bekapcsolás után
Szóval ha valakinek bármiféle ötlete van hogy mi lehet a probléma azt szívesen fogadom.Előre is köszöm.
ui.: ha szervizbe viszem a laptopot lehet kérni a szervíz idejére kölcsön gépet vagy ebben ne is reménykedjek?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 - i9 / 16gb RAM és 1tb SSD + GARANCIA
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest