- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
A ThinkPad ujjlenyomat-olvasó tudtommal kb. 0,5%-os ''false accept rate''-tel dolgozik, azaz ne védj nemzetbiztonsági adatot vele, mert minden 200-adik random ember be tud majd lépni. (Úgy tudom, ez egyébként is szoftveres elérési-, tehát nem adatvédelem, vagyis ha szétszerelik a géped, majd kiolvassák a wincsid, akkor legfeljebb egy húszbetűs jelszóval titkosított Linux vagy NTFS partítció adhat a helyileg tárolt fájloknak védelmet.)
A ''false reject rate'' is irritáló lehet (3-4x végig kell húznod az ujjad, mire elfogad.) Viszont impozáns dolog, igaz, sztem elkérik az árát, főleg MO-on, mert itt kevés ilyet vesznek. Én akkor se használnám, ha üzletember lennék, mert egy (sok...igazából ezért találták ki, hogy ne kelljen fejben tartani sok eltérő jelszót) jól választott jelszó többet ér, ezenkívül osztom sok okos ember aggályát a bármilyen célú biometrikus azonosítással szemben.
Ha eldöntötted, hogy ilyen gépet keresel, vezessen első utad erre a lapra: Bővebben: link
Most van nekik egy relatíve nagyonis olcsó ujjlenyomatolvasós gép magyar klaviatúrával, Centrinóval és ami kell, és állítólag ez bontatlan új (eltérően a többi gépüktől, mert ez alapvetően egy ócskás/szervíz). Igaz, csak R7500 van benne, ezért a majdani windows longhorn grafikája, valamint a 2002 óta írt 3D-játékok nem fognak fullon menni rajta, de mindenre bőven elég, amit említettél.
Lehet, hogy trehány a honlapjuk, de jártam náluk, és jófejek szerintem, meg a gépválasztékból is igényesség derül ki; sztem egy próbát megér akkor is, ha Te történetesen 500€-s öltönyben szaladgáló üzletember vagy
Ha minden stimmel, a fent említett cucc ára eléggé verhetetlen, de ha válogatni akarsz és/vagy biztosan 100%-osan hivatalosan újat szeretnél venni, akkor sokak kedvencét, a notebook.hu-t tudom javasolni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Honda topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest