- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
A ThinkPad ujjlenyomat-olvasó tudtommal kb. 0,5%-os ''false accept rate''-tel dolgozik, azaz ne védj nemzetbiztonsági adatot vele, mert minden 200-adik random ember be tud majd lépni. (Úgy tudom, ez egyébként is szoftveres elérési-, tehát nem adatvédelem, vagyis ha szétszerelik a géped, majd kiolvassák a wincsid, akkor legfeljebb egy húszbetűs jelszóval titkosított Linux vagy NTFS partítció adhat a helyileg tárolt fájloknak védelmet.)
A ''false reject rate'' is irritáló lehet (3-4x végig kell húznod az ujjad, mire elfogad.) Viszont impozáns dolog, igaz, sztem elkérik az árát, főleg MO-on, mert itt kevés ilyet vesznek. Én akkor se használnám, ha üzletember lennék, mert egy (sok...igazából ezért találták ki, hogy ne kelljen fejben tartani sok eltérő jelszót) jól választott jelszó többet ér, ezenkívül osztom sok okos ember aggályát a bármilyen célú biometrikus azonosítással szemben.
Ha eldöntötted, hogy ilyen gépet keresel, vezessen első utad erre a lapra: Bővebben: link
Most van nekik egy relatíve nagyonis olcsó ujjlenyomatolvasós gép magyar klaviatúrával, Centrinóval és ami kell, és állítólag ez bontatlan új (eltérően a többi gépüktől, mert ez alapvetően egy ócskás/szervíz). Igaz, csak R7500 van benne, ezért a majdani windows longhorn grafikája, valamint a 2002 óta írt 3D-játékok nem fognak fullon menni rajta, de mindenre bőven elég, amit említettél.
Lehet, hogy trehány a honlapjuk, de jártam náluk, és jófejek szerintem, meg a gépválasztékból is igényesség derül ki; sztem egy próbát megér akkor is, ha Te történetesen 500€-s öltönyben szaladgáló üzletember vagy
Ha minden stimmel, a fent említett cucc ára eléggé verhetetlen, de ha válogatni akarsz és/vagy biztosan 100%-osan hivatalosan újat szeretnél venni, akkor sokak kedvencét, a notebook.hu-t tudom javasolni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1, 13,3" FHD IPS , Ryzen 5 Pro 4650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD IPS , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5, 15,6" FHD IPS , I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest