Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Mostmár másodszor szívom a dolgot, kinek mi a véleménye?? Mit tegyek?
A DVD író tálcája nem nyílik ki, miért??? Aztán gép kikapcsol, oldalt billent, kis pöcök nyomogat, és ha elég türelmes vagyok, akkor fél óra múltán sikerül kicsalogatni. Előtte hiába nyomogatom a gombot nem lehet kiszedni. Szerintetek ez szervízprobléma??? -
-
vscotina
aktív tag
Szervusz
Rögtön azt mondom, hogy az AVAST szedd le, mert egy kalap sz**rt sem ér.
Mi ugyanezt eljátszottuk a géppel és kiderült, hogy egy TROJAN VUNDO nevű internetes féreg zabálta fel a memóriát, szinte semmi nem mutatta. Leszedtem az avast programot, felraktam a Norton ilyent irtó kiegészítését, ami le is szedte, és azóta minden oké.
http://www.biztonsagportal.hu/article573.html
Szóval nem biztos, hogy neked is ilyen bajod van, de próbálkozz, nálunk bejött. -
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy hogyan működik ez a garanciabővítés!
Vásárláskor kifizettünk plussz 1 évet, és azt mondták, hogy majd kapunk egy papírt talán az IBM-től. Azóta eltelt már egy kis idő.Ha valaki csinált már ilyent, tájékoztasson bennünket ha lehet.
Ha nem jön semmi értesítés, kihez lehet fordulni??? -
vscotina
aktív tag
Széles kijelzős noteszek a Lenovo kínálatában
Szerző: janpotocki | Dátum: 2005-09-16 12:08 | Témakör: Notebook | Forrás: PROHARDVER!
Hamarosan piacra kerül a ThinkPad notebookok új Z szériája.
A Lenovo újabb ThinkPad noteszgépeket dob piacra, melyek a termékcsaládnál kissé szokatlan módon megkapják a multimédiás jelzőt. A Z széria tagjai széles kijelzővel rendelkeznek, és közülük a nagyobbik, Z60m nevet viselő integrált grafikus vezérlő helyett az ATI grafikus processzoraival is megvásárolható, elsőként a Mobility Radeon X600-zal.
A Z60t forgalmazása a tengerentúlon várhatóan szeptember 20-án kezdődik, a modell ára 1099 dollártól indul; a Z60m-re október 11-ig kell várni, kezdőára 799 dollár lesz. A noteszek alapvetően Windows XP operációs rendszerrel érkeznek (állítólag Windows gombbal is rendelkeznek), de lesz linuxos kiadásuk is. Nem maradhat el természetesen a ThinkVantage szolgáltatáscsomag, és elsősorban az üzleti ügyfelekre gondolva lesznek ujjlenyomat-olvasóval felszerelt modellek is.
Forrás: http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=15293 -
vscotina
aktív tag
Van aki nem szereti a Home verziót, mert azt mondja, hogy az a Professional butított verziója. Nekem személy szerint tökéletesen megfelelő.
A lényeg úgyis csak a DVD író, és a WIFI, memóriát pedig 8600-ért rögtön lehet belerakatni és akkor már 512Mb fut benne. Ez az oprendszer így OEM verzióban 23,5, míg a Prof verzó 40 fölött van. Nekem annyit nem ér.

-
vscotina
aktív tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Szervusztok!
Ennél sokkal jobb ajánlat A notebook.hu-nál (szintén SULINETES)
Ugyanúgy Celeronos, de DVD írós, WIFI-vel szerelve. Amiben kicsit gyengébb, hogy WinXP Home van benne.
Minden másban egyezik a leírtakkal. Szerintem ez jobb konfiguráció.
Az ára ugyanúgy 199.900 Ft
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Ki tudja, hogy milyen RAM van az R50e szériás gépekben?? Elég e ha veszek még egy 256-ost, milyent, hol, mennyiért?
És a nagy kérdés az, hogy ennek beszerelése tényleg garanciavesztéssel jár??? Mi a veszély rá, hogy a két memória nem fogja szeretni egymást??? Milyen van az R50e szériában??? Tudja valaki??
Amiért az egészet feszegetem, mert ezért a 2 perces procedúráért el akarnak kérni 5 ezer forintot.
Ha tud valaki valamit kérem segítsen!!!!
Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi