Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
okib4100
aktív tag
A gépen lévő cuccból (I386 könyvtár XP alatt, Vista alatt nem tudom hogy van), tudsz egy image-t heggeszteni, amivel utána fel tudod rakni az OS-t, sallang nélkül az IBM seriallal.
XP alatt tuti megy, itt találtam egy 2007-es postot ahol leírták, Vista alatt nem tudom.
forum.thinkpads.com oldalon sztem tuti fennvan, ha van rá megoldás.@Jfox: min2 programot lefuttattam, még korábban, a HD Sentinel semmi hibát nem talált, a HD tune tesztje sem, sebességre ezt köpte:
-
jFox
addikt
szóval akkor lenne egy legális Vistám? Avagy nem?
Elvileg igen, ha a számlád is meg van róla akkor gyakorlatilag is.
(Mert három dologgal kell jogtisztata OEM terméket igazolni:
1, Maga a vas, amihez vetted
2, A matrica, ami rá van ragasztva,
3, a számla az egész cucc meg vásárlásáról. ) -
okib4100
aktív tag
Én is küzdöttem vele (z60-am van), Vista alatt egyszerűen nem tudtam beéleszteni.
Más: a restore to factory state kell a gyári image-ből való helyreállításhoz, és "I dont want to save any files"-t kell kiválasztani (ez az adatokra vonatkozik, nem a winre)
De ha legórtad a recovery partot a HDD-ről, és esetleg nincs belőle DVD másolat (én jártam így), ha még garos a gép, az IBM szervizben lehet ingyen igényelni Recovery CD/DVD kitet
Legalábbis tavaly év első felében még volt ilyen, kb 2 hét alatt jött meg. -
SG3rg0
őstag
Szia, ThinkVantage-be a teljes rendszer visszaállítást válaszd és feljön egy új ablak ott a legutolsó opciót válaszd ki, utánna megint egy ablak ott megint a legutolsó opció, és utána már adja a dolog magát.
Ha nem megy szólj és megnézem részletesen, hogy is van, mert ez most fejből ment!
-
Kolbee
tag
Még egy kis adalék. Nekem van két, Vista által is látott partícióm: egy 147 gigás C: partícióm, meg egy 700 megás S:, valami "service00v" címkével, amire azt mondja a Vista, hogy ez ilyen Lenovo-s rendszer partíció. Ez mondjuk 148 mega összesen. Hol a többi? Gondolom a "rejtett" partícióban lehet, de eddig arról volt szó, hogy van egy darab rejtett, meg van egy c: meghajtó. Szóval most mi van?
-
SG3rg0
őstag
Szia, nekem úgy volt, hogy az eredeti rendszert visszaállítottam és legyalulta az egész vinyót az eredeti állapotra, vagyis 1db C meghatóm lett a 2meghatóból!
Én erre azt csináltam, hogy egy partíció magiccalaz 1db C meghatóból lecsíptem annyit amennyire szükségem volt. És aztán rámjött hogy új rendszer kell, bementem a ThinkVantage-be és érdekes módón ahol vissza kell húzni a rendszert rákérdezett, hogy az egész vinyót leformázom vagy csak a C meghajtót. És így csak a C-re került a vista és a másik meghajtó megmaradt.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lightyear - befektetési app
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen alaplapot vegyek?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi