Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
yanna
addikt
Hi!
A garancia kiterjesztés érvényesítéséről tud nekem valaki tájékoztatást adni? A megvásárlás az ok., de mit veszek, mi az hogy dobozos? Valami kaparós kódot, mint a telefonkártyán és ezt kell a Lenovo oldalán valahová beírni? (Bocsi, ha hülye a kérdés!)
-
yanna
addikt
...KB942567 nem tudom uninstall-ni...sem újra install-ni...pedig install-va van...mindkettőre azt mondja, hogy a "frissítés nem érvényes erre a rendszerre" (vista business)...akkor a system update mi a fenét beszél...kezdem útálni a vista-t...
...vagy tényleg fax vagyok... -
yanna
addikt
...bocsi, xaraxik a netem is...
-
yanna
addikt
Hali!
A system update azt mondja, van 1 frissíteni való (KB958865), látszatra minden rendben lezajlik, de a végén azt mondja, hogy did not install KB958865.
Szerintetek én vagyok béna, vagy csak béna vagyok...esetleg...más megoldás?Köszi előre is.
-
yanna
addikt
Hali!
A system update azt mondja, van 1 frissíteni való (KB958865), látszatra minden rendben lezajlik, de a végén azt mondja, hogy did not install KB958865.
Szerintetek én vagyok béna, vagy csak béna vagyok...esetleg...más megoldás?Köszi előre is.
-
yanna
addikt
Üdv!
Esküszöm kerestem a választ
a következő kérdésemre, de nem találtam: amennyiben a jelenlegi C meghajtót ketté osztanám és valamikor (ne így legyen) újra kellene telepíteni a vista-t a rejtett partícióról, akkor mi lenne a C és D sorsa? Megmaradna mindkettő, vagy ismét gyári állapotot hozna létre, tehát csak a C maradna, mint az eredeti, első telepítés után? -
yanna
addikt
Hali!
Minden bizonnyal ismét láma kérdéssel fordulok hozzátok...
Elméletileg (és mindenféle leírás szerint is) 1066 mhz-es. ddr3-as memória figyel(ne) az R500-asomban. Az Everest szerint 667-es ddr2-es.
Akkor mi a nagy fene van??? Átvertek??? Csak dual módban annyi és olyan???
(Bocsi, ha triviális a kérdés!) -
yanna
addikt
Hali!
Hmm...biztos hülye
kérdés, de én nem tudom a választ...Amennyiben Thinkpad Advanced Mini Dock-olót használ valaki (ugye rendelkezik saját táppal), akkor a noti ezen keresztül kapja az ampert, vagy azt is csatlakoztatni kell a 220-as hálózathoz? 
-
yanna
addikt
Sziasztok!
Kifejtenétek nekem ezt bővebben??? [link]
Igazából a dobozost nem értem
, meg azt, hogy miért fele annyi az ára, mint más, ismert helyeken. 
-
yanna
addikt
Üdv!
Szerintetek mi az a név nélküli, md kiterjesztésű, 1024 bájt méretű fájl a gyökér könyvtárban? (Thinkpad R500, Vista Business)
Másnak is van, vagy csak nekem? 
-
yanna
addikt
Sziasztok!
System update volt az R500-on, minden O.K., csak "keletkezett" 1 újjlenyomatos felhasználói fiók -ami nem aktív ugyan, mert a biosban letiltva- de ott figyel...
Hogyan lehetne rábírni a vistát, hogy csak akkor legyen ott, ha az újjlenyomat olvasásra felkérem? 
(A felhasználói fiókok között nem szerepel ilyen.) -
yanna
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
("...az kizárt dolog, mert nem tudom..." "Polgár Jenő") Szóval én az olcsóbbikról írok, matt kijelzős, kártyaolvasós.

-
yanna
addikt
Nem kizárt, hogy már teljesen meghülyültem, de mi a más a két notiban???
[link]
(Szerintem tök azonosak.)
Az usanotebook-on sem látok eltérést, csak az árban...
Nem vettem észre valami szembetűnő részletet?
-
yanna
addikt
Talán itt valaki felhomályosít: [link]

-
yanna
addikt
...olyan bizonytalan vagyok...,vagy talán mégse...?
Nézzétek el a lámaságom lécci
, élőben még sose láttam, a TP-okon mi az a 3 "izé" pöcök a space alatt? 
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszönöm az infót! Így már minden világos.

a következő kérdésemre, de nem találtam: amennyiben a jelenlegi C meghajtót ketté osztanám és valamikor (ne így legyen) újra kellene telepíteni a vista-t a rejtett partícióról, akkor mi lenne a C és D sorsa? Megmaradna mindkettő, vagy ismét gyári állapotot hozna létre, tehát csak a C maradna, mint az eredeti, első telepítés után?
:
Pedig a 4.6-os újdonságainál ez is szerepel: "Lapkakészlet információ, SPD memória modul adatok és memória sebességmérés a legújabb DDR3-at támogató alaplapi chipkészletekhez"

Elméletileg (és mindenféle leírás szerint is) 1066 mhz-es. ddr3-as memória figyel(ne) az R500-asomban. Az Everest szerint 667-es ddr2-es.