Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Reverting

őstag

válasz Shadowfax #3142 üzenetére

a mail ment... irtak is h tovabbitotak a kerest...

az iso mar dolgozik a gepen de valami szerintem nem igazan koser....
    [link]

Nincs valami olyan lehetoseg h kibekulnek azzal h a gepen marad a helyreallito resz, de a vistanak azert 50G eleg es jobb ha kulon particion van.... szoval a vista gyari lemezkezeloje kette tudta osztani a particiot... pont felbe... valami partico prog ami behuzza ezt 50G re ugy h rajt a vista, szoval ami megmozgatja az elvileg fix fileket... :)

• vizimi

tag

válasz Shadowfax #3142 üzenetére

Ha emlékeztek nekem is hasonló problémám volt a kiírt lemezekkel. Shadowfax
    tanácsára felvettem a kapcsolatot a lenovo szervízzel akik másfél hét elteltével megküldték az eredeti gyári 4 lemezből álló helyreállító csomagot.
    Az ötletért köszönet Shadowfaxnak :)

Beszéltem is velük és kiderült, hogy rosszul próbáltam visszatenni a vistát.
    Telepítéskor a Recovery program elindulása után kéri, hogy tedd be az eredeti lemet, erre nemet kell nyomni majd ezt követően kérni fogja az om lemezt amit elfogad és elindítja a telepítést.
    Kipróbálni még nem tudtam mivel szervízben van a gépem a korábban írt billentyű probléma miatt.

Eddig egyébként hihetetlenül jó a tapasztalatom a szervízzel kapcsolatban. Alig egy hét különbséggel 2x kerestem Őket problémával és eggyet megoldottak (helyreállító lemezeket küldtek) egy pedig folyamatban van. Szerintük ugyan nincs igazából gond a billentyüvel, de úgy gondolták, hogy megnyugtatásomra rendelnek egy új billentyűzetet és azt szerelik be a gépembe.

Nos csak gratulálni tudok a hozzáállásukhoz, kellemeset csalódtam.

Aktív témák