Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
a mail ment... irtak is h tovabbitotak a kerest...
az iso mar dolgozik a gepen de valami szerintem nem igazan koser....
[link]Nincs valami olyan lehetoseg h kibekulnek azzal h a gepen marad a helyreallito resz, de a vistanak azert 50G eleg es jobb ha kulon particion van.... szoval a vista gyari lemezkezeloje kette tudta osztani a particiot... pont felbe... valami partico prog ami behuzza ezt 50G re ugy h rajt a vista, szoval ami megmozgatja az elvileg fix fileket...

-
vizimi
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Ha emlékeztek nekem is hasonló problémám volt a kiírt lemezekkel. Shadowfax
tanácsára felvettem a kapcsolatot a lenovo szervízzel akik másfél hét elteltével megküldték az eredeti gyári 4 lemezből álló helyreállító csomagot.
Az ötletért köszönet Shadowfaxnak
Beszéltem is velük és kiderült, hogy rosszul próbáltam visszatenni a vistát.
Telepítéskor a Recovery program elindulása után kéri, hogy tedd be az eredeti lemet, erre nemet kell nyomni majd ezt követően kérni fogja az om lemezt amit elfogad és elindítja a telepítést.
Kipróbálni még nem tudtam mivel szervízben van a gépem a korábban írt billentyű probléma miatt.Eddig egyébként hihetetlenül jó a tapasztalatom a szervízzel kapcsolatban. Alig egy hét különbséggel 2x kerestem Őket problémával és eggyet megoldottak (helyreállító lemezeket küldtek) egy pedig folyamatban van. Szerintük ugyan nincs igazából gond a billentyüvel, de úgy gondolták, hogy megnyugtatásomra rendelnek egy új billentyűzetet és azt szerelik be a gépembe.
Nos csak gratulálni tudok a hozzáállásukhoz, kellemeset csalódtam.
Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- szinte új MacBook Air M3 16GB 256GB SSD starlight csillagfény Apple magyar garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest