- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
Departed #12856 üzenetére
Azért mert el kezdtem hogy majd meg csinálók minden küldetést erre ott tartok ,hogy az első küldetést nem tudom meg csinálni 3 nehézségi szinten mert a szörny erősebb mint én a felszerelésem meg 13 szinttel le van maradva ...
Nem gáz ,hogy nagyobb a szörny szintje mint az enyém de a kezdő területen miért kell 7-8 szinttel nagyobb felszerelést be tenni ? -
-
myckey
veterán
válasz
Departed #12252 üzenetére
Ahogy írtam, nem a jobban kinéző játékok érdekelnek.
Nem azért írtam, amit, mert itt a játék topicjában szeretnék grafikai pélót méregetni. Valamint nem is lehet kijelenti , hogy mi a legszebb, más és más az igény, ízlés.
Pusztán egy negatívumként hoztam fel, a végleges vizuális megjelenést. Részemről.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Departed #12249 üzenetére
jah, azért ne keverjük a CDPR-t mondjuk az ubisoft-tal, akiknél sokszor amellett, hogy butul a grafika, még az optimalizáció is f*s (lásd pl AC Unity, Watch Dogs). én kifejezetten örülök neki, hogy a viszonylag koros masinámon is elég jó részletességgel tudom futtatni a játékot
-
k-adi
nagyúr
válasz
Departed #12230 üzenetére
Hmmm, ez nézőpont kérdése.
- A kémes stílust kedvelőknek a Splinter Cell sorozat kötelező alapmű. Személy szerint én imádom ezt a stílust, és a játékok is jók (pl. a 3. része vagy a legújabb Blacklist nevű, de a 2. rész magyar szinkronján is jókat lehetett derülni anno 2004-ben)
- A Prince of Persia is elég híres.
- Az Assassin Creed sorozat is elég nagy port kavart, főleg az első pár része
- A taktikai lövöldéket kedvelőinek meg a Ghost Recon és a Rainbow Six korábbi részei mind megvannak.
- ..és akkor ott a Just Dance is.Nyilván egy rpg-be sokkal több tartalom van, mint a fentebb felsoroltakba, de a maguk kategóriájukban azért helytállóak a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged