- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
stefi76
aktív tag
Win 10 alatt jobban érzi magét, mint 7-esen.
Ez egy.Milyen videókártya?
NV alatt ez szokott nagyon sokat segíteni, az "előre reprodukál maximális képkockák száma" beállításnál 1-re kell állítani.Van is róla több videó, sajnos eléggé ilyen a játék, de nagyon sokat lehet belőle "kiszedni" például ezzel is.
-
Ezek vannak fent:
- ExtendedViewDistance Mod with Vanilla Water
- ez ugyanaz, mint fent, csak modolt a víz is, de az nekem kevésbé tetszett: Extended View Distance
- The Witcher 3 HD Reworked Project
- Super Turbo lighting Mod
- Weather EnhancedEzek közül a Super Turbo Lighting az, ami színesebbé teszi, de, ha Velen déli részén jársz, vagy ha be van borulva az ég, vagy köd van, akkor természetesen ezzel is szürke és fakó lesz a táj, majd lövök olyan képet is.
-
stefi76
aktív tag
Innen válogass, szerintem:
Ez szerintem elég jó:
Fantasy 4.0.3Letöltöd a neked megfelelőt, kicsomagolod és az X64 mappába bemásolod a 3 file-t.
Fátyolosságon nem tudom mit értesz, van a látótávolság csökkentésére illetve köd eltüntetésre mód, én ezt használom, ezt a "mods" mappába kell csak bedobni:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged