Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
tibaimp #20367 üzenetére
[link] Itt is és még pár oldalon olvastam, hogy nincs HDR támogatás a PC-s verzióban.
Igen, ha a játék is támogatja (bekapcsolható funkció a beállítások menüben) és a tv-d is, akkor igencsak komolyan néz ki. Nem a 150-200k-s tv-ken, sajnos a minőségnek súlyos ára van. Az olcsóbb tv-kre is rádobják a HDR matricát, de sajnos technológiai korlátokból kifolyólag nem képesek olyan szinten megjeleníteni, ahogyan azt illene. Netflixen is már szinte minden tartalom HDR-el jön alapból, brutális látvány egy "Our Planet" doku sorozatnál is például. De Gears 5, Fallen Order is támogatja PC-n. Ettől függetlenül bőven megvan a PC előnye Witchernél, amire a PS nem képes. 60-80 FPS, brutálisan részletes textúrák és távoli tárgyak megjelenítése és kidolgozottsága. PS-en erről le kell mondani és adott a 30 FPS is, de engem a bődületes fényjáték totál magával ragadott. Nem tudom mennyire jön át a hulladék telefonommal, de igyekszem majd lőni Neked pár fotót.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest