- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #9106 üzenetére
Na jó ez annyira megviselte a kis lelkemet, hogy már a Zoloftot kezdtem keresni mindenhol. Nem hagyhattam annyiban. Még jó hogy volt egy mentésem, pont mielőtt bemegyünk az Avallac'h laborjába. Abban a questben 2 olyan döntést is hozol, ami eldöntheti Ciri sorsát.
Ha valami, akkor ez kb. az egyetlen olyan dolog, ami nem nyerte el a tetszésemet ebben a játékban.
Ezt a nyilvánvalóan a Mass Effectre hajazó mechanizmust picit jobban kidolgozhatták volna szerintem, de ez tényleg csak szőrszálhasogatás a részemről.
Az meg hogy a háborút ki nyeri engem nem igazán izgatott. A rossz meg a rosszabb.
Geralt pedig - mint tudjuk - inkább nem választ, ha két rossz közül kell választania.
Radovidnek legalább annyira illett volna az anyja magzatvizébe fulladnia, ahogy Emhyrnek.
Illetve nem, Emhyrnek csak Ciri születése után illett volna belefulladnia.
Számomra meg ugyanakkora élmény az északiakat aprítani, mint Nilfgaardot.
Úgyhogy happy ending lett végül, kézi levezetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest